Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Είναι μαχητής, αλλά είναι δύσκολο

Είναι μαχητής, αλλά είναι δύσκολο

10n_omonoia_sak_0100


Η αγωνία του αν θα παίξει ο Ζοάο Πάουλο Αντράντε τη Δευτέρα όπως φαίνεται πως δεν θα φύγει μέχρι την τελευταία προπόνηση. Η αλήθεια είναι όμως πως περισσότερες πιθανότητες μετά τη χθεσινή προπόνηση, συγκέντρωνε το ενδεχόμενο ο Πορτογάλος ηγέτης της άμυνας να μείνει εκτός. Ο Σαβέφσκι καλείται να διαχειριστεί το ενδεχόμενο να παρατάξει την ομάδα χωρίς τον κορυφαίο αμυντικό στο πρωτάθλημα.

Υπάρχουν δυο κατηγορίες ποδοσφαιριστών, με τις κατηγορίες να καθορίζονται από το χαρακτήρα: η πρώτη κατηγορία αφορά εκείνους που όταν νιώσουν δεν είναι 100% έτοιμοι, προτιμούν να μην χρησιμοποιηθούν θεωρώντας πως δεν θα αποδώσουν. Η δεύτερη αφορά παίκτες που ακόμα κι αν νιώσουν ενόχληση, θέλουν να παίξουν και δίνουν ότι έχουν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα της δεύτερης κατηγορίας ο Αντράντε, αφού ενοχλήσεις ένιωθε και πριν το ματς με τον Ερμή. Ήταν όμως εκεί.

Το θέμα είναι πως αυτή τη φορά, δεν είναι απλά ενοχλήσεις, είναι πόνος και μάλιστα έντονος. Ο Ζοάο είναι μαχητής, είναι και μάγκας από χαρακτήρα, αν όμως πονάει, δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να κάνει. Αν τελικά δεν προλάβει, το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν Αλαμπί και Σερφά και καλούνται να παίξουν και για το συμπαίκτη τους.