Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η επιβολή ήταν πλήρης

Η επιβολή ήταν πλήρης

img_2319


Δεν έκανε αλάνθαστη εμφάνιση η ΟΜΟΝΟΙΑ, έχει πολλή δουλειά ακόμα να κάνει! Άλλωστε οι μεγάλες ομάδες πάντα επιζητούνε το καλύτερο και δεν επαναπαύονται! Είναι τέτοια η συνέχεια μάλιστα για την ΟΜΟΝΟΙΑ που ο παραμικρό λάθος, σημαίνει απώλεια βαθμών μιας και πάει σε ντέρμπι με τις Λεμεσιανές ομάδες, Απόλλωνα και ΑΕΛ.

Η επιβολή πάντως ήταν πλήρης για την ομάδα μας. Η κατοχή ήταν στο 70-30, οι τελικές προσπάθειες στο 18(10)-1(1) και τα γκολ στο 3-0! Αν οι πράσινοι είχαν καλύτερα τελειώματα στο πρώτο ημίχρονο, ίσως το σκορ να ξέφευγε ακόμα περισσότερο. Και είναι σωστό το επιχείρημα ότι ο αντίπαλος ήταν αδύνατος, αλλά ας μην ξεχνάμε και το σχόλιο του ρεπόρτερ της Cytavision κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού Κυριάκου Δημητρίου: “Η Ένωση έκανε τη ζωή δύσκολη σε όλους τους μεγάλους αντιπάλους ως σήμερα, ακόμα και το 0-3 του Αποέλ ήταν πλασματικό αφού είχε ευκαιρίες. Σήμερα έχει περιοριστεί σε ρόλο παθητικό.”

Προφανώς, με 2 προπονήσεις δεν μπορούμε να αποδώσουμε τα πιο πάνω στο νέο τεχνικό της ομάδας. Το γεγονός είναι πως η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μια πολύ καλή ομάδα, που με το Λοτίνα μπορεί να πάει ακόμα πιο ψηλά. Ο ίδιος είπε πως θέλει η ομάδα του να έχει μεγάλη κατοχή, αλλά να αξιοποιεί καλύτερα τη μπάλα. Αν η ομάδα μας πάντως φύγει νικήτρια από τα επόμενα δυο παιχνίδια, μπορούμε να αισιοδοξούμε.