Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τώρα ντέρμπι, με επιστροφές!

Τώρα ντέρμπι, με επιστροφές!

img_2065


Αποστολή Παραλίμνι εξετελέσθη, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πέρασε από το Τάσος Μάρκου με θριαμβευτικό τρόπο, αφού επιβλήθηκε πλήρως του αντιπάλου της και κέρδισε με 0-3. Παρότι πήγε στον εκτός έδρας αγώνα της με σημαντικές απουσίες, σε κανένα σημείο δεν φάνηκαν, σε κανένα σημείο δεν την πτόησε.

Η ομάδα μας πλέον βλέπει τα επόμενα παιχνίδια που είναι ντέρμπι! Θα χρειαστεί ακόμα μεγαλύτερο πάθος, ακόμα μεγαλύτερη θέληση, σίγουρα περισσότερη αποτελεσματικότητα. Στα ντέρμπι οι ευκαιρίες είναι πιο λίγες και τα λάθη σπάνια συγχωρούνται. Θεωρούμε πως διαθέτουμε καλύτερη ομάδα από τον Απόλλωνα και το κίνητρο της προσπέρασης του για πρώτη φορά φέτος είναι πολύ μεγάλο!

Στα ντέρμπι που έρχονται πάντως, ο κ. Λοτίνα θα έχει περισσότερες επιλογές. Ο Ζοάο Πάουλο Αντράντε θα επιστρέψει λογικά στην εντεκάδα, ενώ ο Ούκας Γκικίεβιτς θα πρέπει να παλέψει για τη θέση του, αφού ο Αλίπιο σκόραρε ένα γκολ και δημιούργησε κάποιες άλλες επικίνδυνες καταστάσεις. Οι  πρώτες προπονήσεις της εβδομάδας θα δείξουν αν ο Βραζιλιάνος Σερτζίνιο έχει τον κατάλληλο βαθμό ετοιμότητας για να βοηθήσει, ενώ η λογική λέει πως στη διάθεση του κόουτς θα είναι και ο Εφραίμ.