Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στα 10 ευρώ το εισιτήριο με Άρη

Στα 10 ευρώ το εισιτήριο με Άρη

img_3544


Αρχίζει το απόγευμα η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον Άρη, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου, στις 18:00, στο Γ.Σ.Π., στα πλαίσια της β’ φάσης του κυπέλλου Κύπρου. Διαβάστε την ανακοίνωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται μέσω του Online Ticketing, αλλά και από την Green Boutique, μέχρι και την Τετάρτη (15/01), στις 13:00. Εισιτήρια θα υπάρχουν και στα ταμεία του σταδίου, την ημέρα του αγώνα, τα οποία θα ανοίξουν στις 17:00. Την ίδια ώρα θα ανοίξουν και οι είσοδοι του σταδίου.

Υπενθυμίζεται πως μέσω του Online Ticketing, οι φίλοι της ομάδας μας έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τη θέση από την οποία θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι.

Λόγω του περιορισμένο αριθμού διαθέσιμων θέσεων στη Δυτική κερκίδα, δεν θα εκδίδονται παιδικά εισιτήρια αγώνα για τη συγκεκριμένη κερκίδα, παρά μόνο εισιτήρια διαρκείας όλων των ειδών.

Για σκοπούς καλύτερου ελέγχου των εισιτηρίων, τα παιδιά που θα κατέχουν παιδικό εισιτήριο αγώνα ή εισιτήριο διαρκείας, θα εισέρχονται σε κάθε κερκίδα από ξεχωριστή θύρα, σε σχέση με τα υπόλοιπα είδη εισιτηρίων. Συγκεκριμένα, θα εισέρχονται στη Δυτική (κάτω διάζωμα) από τη Θύρα Δ4, στη Δυτική (πάνω διάζωμα) από τη Θύρα Δ6Α, στην Ανατολική από τη Θύρα Α4 και στη Βόρεια από τη Θύρα Β4.

Τα σημεία πώλησης εισιτηρίων:
• Green Boutique (Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή από τις 09:00-13:00 και 15:00-18:30, Τετάρτη και Σάββατο 09:00-14:00)
Online Ticketing

Οι τιμές των εισιτηρίων:
• Ενιαίο εισιτήριο: 10 ευρώ
• Τα παιδικά εισιτήρια θα διατίθενται δωρεάν στις εισόδους του σταδίου, για παιδιά κάτω των 12 χρόνων, μόνο για την Ανατολική και τη Βόρεια κερκίδα.