Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ενιαίο εισιτήριο με τα Κούκλια στα 10 ευρώ

Ενιαίο εισιτήριο με τα Κούκλια στα 10 ευρώ

vik_7065


Η ΟΜΟΝΟΙΑ ενημερώνει πως η προπώληση εισιτηρίων για το παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΚ Κουκλιών στο ΓΣΠ έχει ξεκινήσει από το διαδίκτυο, ενώ από αύριο θα υπάρχουν και στην μπουτίκ της ομάδας μας. Η τιμή του εισιτηρίου καθορίστηκε στα 10 ευρώ το κανονικό για όλες τις κερκίδες, ενώ για τα παιδιά κάτω των 12 ετών είναι δωρεάν είσοδος. Η ενημέρωση:

Έχει αρχίσει από το απόγευμα μέσω του Online Ticketing η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο την ΑΕΚ Κουκλιών, που θα διεξαχθεί το Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου, στις 18:00, στο ΓΣΠ, στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Από αύριο (14/02) εισιτήρια θα υπάρχουν και στην Green Boutique μέχρι και το Σάββατο (15/02), στις 14:00, ενώ τα εισιτήρια μέσω του Online Ticketing θα είναι διαθέσιμα μέχρι το Σάββατο (15/02), στις 15:00.

Εισιτήρια θα υπάρχουν και στα ταμεία του σταδίου, την ημέρα του αγώνα, τα οποία θα ανοίξουν στις 17:00. Την ίδια ώρα θα ανοίξουν και οι είσοδοι του ΓΣΠ.

Υπενθυμίζεται πως μέσω του Online Ticketing, οι φίλοι της ομάδας μας έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τη θέση από την οποία θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι.

Λόγω του περιορισμένο αριθμού διαθέσιμων θέσεων στη Δυτική κερκίδα, δεν θα εκδίδονται παιδικά εισιτήρια αγώνα για τη συγκεκριμένη κερκίδα, παρά μόνο εισιτήρια διαρκείας όλων των ειδών.

Για σκοπούς καλύτερου ελέγχου των εισιτηρίων, τα παιδιά που θα κατέχουν παιδικό εισιτήριο αγώνα ή εισιτήριο διαρκείας, θα εισέρχονται σε κάθε κερκίδα από ξεχωριστή θύρα, σε σχέση με τα υπόλοιπα είδη εισιτηρίων. Συγκεκριμένα, θα εισέρχονται στη Δυτική (κάτω διάζωμα) από τη Θύρα Δ4, στη Δυτική (πάνω διάζωμα) από τη Θύρα Δ6Α, στην Ανατολική από τη Θύρα Α4 και στη Βόρεια από τη Θύρα Β4.

Τα σημεία πώλησης εισιτηρίων:
•    Green Boutique (Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή από τις 09:00-13:00 και 15:00-18:30, Τετάρτη και Σάββατο 09:00-14:00)
•    Online Ticketing μέσω του www.omonoia.com.cy

Οι τιμές των εισιτηρίων:
•    Ενιαίο: 10 ευρώ
•    Τα παιδικά εισιτήρια θα διατίθενται δωρεάν σε παιδιά κάτω των 12 χρονών, στις εισόδους της Ανατολική και της Βόρειας κερκίδας.