Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αισιόδοξος για τη νέα ΟMONOIA ο Ράουφμαν

Αισιόδοξος για τη νέα ΟMONOIA ο Ράουφμαν


Ο Ράινερ Ράουφμαν δραστηριοποιήθηκε περισσότερο τον τελευταίο καιρό και αποτελεί στενό συνεργάτη του Καϊάφα στην απόφαση για την απόκτηση ποδοσφαιριστών. «Η προσπάθειά μας επικεντρώνεται σε ποδοσφαιριστές με χαρακτήρα και νοοτροπία νικητή. Θέλουμε και έχουμε ως στόχο να δημιουργήσουμε ισχυρή ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά στο «Goal» ο Ράουφμαν.

Ο Γερμανός πρώην άσος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έστειλε το μήνυμα πώς θέλουν τους ποδοσφαιριστές στην ομάδα που θα «χτίσουν» για τη νέα σεζόν. «Όπως είπε και ο Καϊάφας μετά το ματς με τον Ερμή, είμαστε η ΟMONOIA και είμαστε καταδικασμένοι να πρωταγωνιστούμε. Μπορεί τα οικονομικά δεδομένα στο σωματείο να είναι στενά, όμως εμείς από την πλευρά μας είμαστε υποχρεωμένοι να φτιάξουμε διεκδικητική ομάδα, όπως αρμόζει στην ιστορία του σωματείου», πρόσθεσε ο έφορος των πρασίνων.

Η απώλεια του Σκέμπρι είναι σημαντική, σύμφωνα με τον Ράουφμαν, όμως θα γίνει προσπάθεια να αντικατασταθεί επάξια. Ο Ράουφμαν παρουσιάζεται αποφασιστικός και αισιόδοξος για τη νέα ΟMONOIA, αφού θεωρεί πως θα γίνουν οι καλύτερες δυνατές επιλογές.

«Σύντομα θα έχουμε εξελίξεις με ποδοσφαιριστές που μας ενδιαφέρουν και πιστεύω θα μας βοηθήσουν. Ο κόσμος μας να είναι σίγουρος ότι γίνεται το καλύτερο για όλους μας», κατέληξε ο πιστός στρατιώτης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.