Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δυνατά κι ότι βγει

Δυνατά κι ότι βγει

kos_8323


Την ΑΕΛ αντιμετωπίζει σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ (18:00, PrimeTel, live omonoianews.com) σε ένα ματς αν μη τι άλλο διαφορετικό. Η ομάδα μας είναι αποδεκατισμένη λόγων των 11 απουσιών (Αντράντε, Μπρουκς, Θερβέρα, Αλαμπί, Σερτζίνιο, Εφραίμ, Ρουσιάς, Χαραλάμπους, Λεάντρο, Μαργκάσα, Φερνάντες) και σίγουρα θα υπάρξουν αλλαγές.

Ο Κώστας Καϊάφας καλείται να δουλέψει με το υλικό που διαθέτει για να έχει η ομάδα καλή παρουσία. Πρέπει όλοι να υπερβάλουν εαυτό έτσι ώστε να αντικαταστήσουν και αυτούς που λείπουν, για να πάρουν θετικό αποτέλεσμα. Όπου θετικό αποτέλεσμα, εννοούμε προφανώς τη νίκη, μιας και η ομάδα μας διεκδικεί ως γνωστό τη τέταρτη θέση. Μπορεί ο αντίπαλος να έχει μεγαλύτερο κίνητρο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η ΟΜΟΝΟΙΑ θα εμφανιστεί αδιάφορη.

Το που θα καταλήξει ο τίτλος, δεν πρέπει να μας απασχολεί και ιδιαίτερα, άλλωστε ανεξάρτητα με το σημερινό αποτέλεσμα, όλα δείχνουν πως θα κριθεί την άλλη εβδομάδα στο Τσίρειο. Η ομάδα μας παρά τις απουσίες, καλείται να δείξει καλό πρόσωπο, να παίξει δυνατά και όπου τη βγάλει.