Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Εντελώς καινούρια εντεκάδα

Εντελώς καινούρια εντεκάδα

kos_7978


Εντεκάδα που δεν είδαμε ξανά θα παρατάξει σήμερα ο Κώστας Καϊάφας, λόγω των πάρα πολλών απουσιών. Θεωρείται δεδομένο ότι κάποιοι από τους νεαρούς της αποστολής θα πάρουν χρόνο συμμετοχής, ενώ άλλοι θα κληθούν να καλύψουν θέσεις που δεν είναι οι φυσικές τους.

Άμυνα

Ο κόουτς έχει δυο επιλογές. Η πρώτη θέλει τους Μορέιρα, Κυριάκου, Σερφά, Ατάντα, Σκάρα να απαρτίζουν την γραμμή. Η δεύτερη, αν ο Καϊάφας θέλει να χρησιμοποιήσει τον Ατάντα στα χαφ, είναι να ξεκινήσουν Σερφά-Σκάρα στο κέντρο της άμυνας και ο Πλατινί αριστερός μπακ.

Μεσαία Γραμμή

Αλίπιο και Ασσίς είναι οι σίγουροι. Έχουμε ήδη γράψει πιο πάνω πως υπάρχει το ενδεχόμενο να ξεκινήσει αμυντικό χαφ ο Ατάντα. Πιο πιθανό πάντως, θεωρούμε ο Καϊάφας να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και να ξεκινήσει ένα από τους νεαρούς μέσους που διαθέτει για το χώρο, δηλαδή τους Σοφοκλέους και Λούβαρη. Ο Λούβαρης πάντως είναι πιο αμυντικογενής.

Επίθεση

Σκέμπρι, Πλατινί και Ρούμπιο φαντάζουν τα φαβορί να ξεκινήσουν, ενώ υπάρχει και ο Τέιλορ. Και πάλι όμως, δεν αποκλείεται ο Καϊάφας να ξεκινήσει με το Χατζηβασίλη κορυφή, αφού 2 από τους 4 προαναφερθέντες, δύσκολα θα είναι μαζί μας και του χρόνου.