Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δύσκολα Ασσίς και Αντράντε

Δύσκολα Ασσίς και Αντράντε


Δύσκολη κρίνεται η παραμονή των Νούνο Ασσίς και Ζοάο Πάουλο Αντράντε στο ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Φαίνεται πως και με τους δύο ποδοσφαιριστές, υπάρχει σημαντική οικονομική διαφορά, που για την ώρα φαντάζει απόμακρο να γεφυρωθεί. Ακόμα δεν υπάρχει κάτι οριστικό, τα τωρινά δεδομένα όμως δείχνουν διαζύγιο.

Στις προτάσεις που έγιναν στους ποδοσφαιριστές, λήφθηκαν υπόψη πέραν από την αδιαμφισβήτητη ποδοσφαιρική αξία τους και παράγοντες όπως η ηλικία, αλλά και οι τραυματισμοί των τελευταίων μηνών. Στο Νούνο πάντως αφορούσε μείωση της τάξης του 60%, ενώ στον Ζοάο Πάουλο αρκετά μικρότερη, αλλά όπως φαίνεται κρίθηκε από τον ίδιο σημαντική.

Οι δυο περιπτώσεις πάντως παρουσιάζουν άλλη μια σημαντική διαφορά: ο Νούνο Ασσίς μένει ελεύθερος, ενώ ο Ζοάο Πάουλο Αντράντε διατηρεί συμβόλαιο μέχρι και το 2016. Σε πολύ διαφορετική βάση θα γίνουν λοιπόν οι από δω και πέρα συζητήσεις με τον κάθε ένα ξεχωριστά. Και προφανώς το τελευταίο που θέλει η διοίκηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, είναι να προσθέσει άλλη μια υπόθεση αποζημίωσης στο κεφάλι της.