Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Συνάντηση ΚΟΠ για το σχέδιο Κεντρικής Τηλεοπτικής Διαχείρισης

Συνάντηση ΚΟΠ για το σχέδιο Κεντρικής Τηλεοπτικής Διαχείρισης


Στα γραφεία της ΚΟΠ βρέθηκαν σήμερα εκπρόσωποι των τηλεοπτικών πλατφόρμων της Cytavision, της Primetel, της  Cablenet και της LTV. Η ομοσπονδία μπήκε στη διαδικασία δημιουργία σχεδίου Κεντρικής Τηλεοπτικής Διαχείρισης και στη συνάντηση έγινε ενημέρωση για τους σχεδιασμούς. Θυμίζουμε πως ο πρόεδρος του σωματείου μας, Δώρος Σεραφείμ, είχε δηλωσει για το συγκεκριμένο θέμα πως «Προτιμούμε τη σιγουριά των νυν συνεργατών μας».

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ:
Συνάντηση με τους εκπροσώπους της Cytavision, της Primetel, της  Cablenet και της LTV είχαν σήμερα στα γραφεία της ΚΟΠ ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Κωστάκης Κουτσοκούμνης και ο Α’ Αναπληρωτής Πρόεδρος κ. Γιώργος Κούμας.
Έγινε ενημέρωση για τους σχεδιασμούς της Ομοσπονδίας σε σχέση με την  Κεντρική Διαχείριση  των Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων του Κυπριακού Ποδοσφαίρου , με τον κ. Κουτσοκούμνη να τονίζει πως στόχος της ΚΟΠ είναι η ισότιμη συνεργασία με όλες τις τηλεοπτικές πλατφόρμες.
Τους ανέφερε επίσης πως η Ομοσπονδία μπήκε στη διαδικασία δημιουργίας σχεδίου Κεντρικής Τηλεοπτικής Διαχείρισης προκειμένου να προστατέψει το ποδόσφαιρο και τα Σωματεία της.
Οι εκπρόσωποι των Τηλεοπτικών Πλατφόρμων άκουσαν τις θέσεις της ΚΟΠ, έθεσαν τα δικά τους ερωτήματα  και προβληματισμούς και επιφυλάχθηκαν να απαντήσουν στην πρόταση του Προέδρου της ΚΟΠ για συνεργασία.