Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Υπάρχει πολλή δουλειά να γίνει

Υπάρχει πολλή δουλειά να γίνει

vik_6273


Ο κόσμος έχει την προσοχή του στραμμένη στις μεταγραφές και είναι απόλυτα φυσιολογικό. Στην πραγματικότητα πάντως, όση δουλειά υπάρχει να γίνει με την απόκτηση νέων παικτών, άλλη τόση χρειάζεται για να ξεκαθαρίσει το υφιστάμενο ρόστερ. Και η δουλειά περιλαμβάνει τα πάντα, από ανανεώσεις, σε μειώσεις και αποδεσμεύσεις.

Ξεκινάμε από τις ανανεώσεις, Ασσίς και Εφραίμ. Ενώ χθες το μεσημέρι κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι ο Ασσίς είναι θετικός για παραμονή, μέχρι το απόγευμα, οι φήμες άλλαξαν και μάλιστα δραστικά, αφού τον θέλουν χολωμένο από την πρόταση που δέχτηκε. Από την ΟΜΟΝΟΙΑ επιβεβαιώνουν πως η μείωση που το προτείνεται είναι γενναία, τονίζοντας πως αν την αποδεχθεί θα παραμείνει. Για τον Εφραίμ λίγο πολύ τα δεδομένα είναι γνωστά.

Προχωράμε στις μειώσεις. Ο Ζοάο Πάουλο Αντράντε  δέχθηκε πρόταση μείωσης με την οποία δεν συμφωνεί. Αναμένεται αντιπρόταση, με τις πιθανότητες παραμονής να είναι λιγότερες από αυτές της αποχώρησης. Ο Αντράντε, δεν είναι ο μοναδικός που δέχθηκε πρόταση μείωσης, αφού και άλλοι 2 ήταν πάνω από το όριο που τέθηκε. Προς το παρόν δεν υπάρχει κατάληξη, έτσι δεν μπορούμε να μιλήσουμε με βεβαιότητα. Δεν αποκλείονται απρόσμενες αποχωρήσεις.

Τέλος είναι και οι αποδεσμεύσεις. Τέιλορ, Πλατινί, Χοσέ και Αλαμπί είναι εκτός πλάνων, για να αποχωρήσουν όμως, πρέπει πρώτα να συμφωνήσουν με την ομάδα μας στο ποσό της αποζημίωσης που θα λάβουν.