Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ήττα στο φιλικό (Video)

Ήττα στο φιλικό (Video)


Συμμετοχή στο σημερινό φιλικό της Εθνικής Κύπρου με αντίπαλο την Ιαπωνία πήραν τρεις από τους τέσσερις ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ  που ταξίδεψαν με την αποστολή στη χώρα της Άπω Ανατολής. Ο Γιώργος Εφραίμ και ο Χάρης Κυριάκου ξεκίνησαν βασικοί στην αναμέτρηση, με τον πρώτο να αγωνίζεται σε ολόκληρο το 90λεπτο.  Ο Ονησίφορος Ρουσιάς πέρασε στο παιχνίδι αντικαθιστώντας το Χάρη Κυριάκου στο 54ο λεπτό, ενώ στον πάγκο έμεινε ο Γιώργος Οικονομίδης.

Οι Ιάπωνες είχαν στην κατοχή τους τη μπάλα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα δημιουργώντας αρκετές φάσεις μπροστά από το τέρμα της Κύπρου. Όταν η μπάλα περνούσε στα πόδια των παικτών της Εθνικής μας προσπαθούσε να αναπτυχθεί και να φτιάξει φάσεις με τους διεθνείς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να βρίσκονται μέσα στις περισσότερες επιθέσεις.

Νικητής του παιχνιδιού που διεξήχθη μπροστά σε 63 χιλιάδες θεατές ήταν η Ιαπωνία με 1-0, με τέρμα που σημείωσε στο 43ο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου ο Ουτσίντα. Οι διεθνείς μας επιστρέφουν πίσω στην Κύπρο με αρκετές εμπειρίες στις αποσκευές τους.