Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ «Το πρωτάθλημα που θα πάρει η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι να σωθεί» (audio)

«Το πρωτάθλημα που θα πάρει η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι να σωθεί» (audio)


Για όλους και για όλα μίλησε στον Άστρα 92.8 ο Δώρος Σεραφείμ. Ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έριξε φως σε πολλές υποθέσεις σχετικές με το σωματείο μας. Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για τα μεταγραφικά:
«Η προσπάθεια μας να προλάβουμε την προετοιμασία είναι δύσκολη, αφού οι περισσότεροι είναι με άδεια και ο κάθε ποδοσφαιριστής προσπαθεί να πάρει το καλύτερο που μπορεί. Όσον αφορά το Ρομπέρτο Γκαρσία, οι προπονητές έχουν μελετήσει τον παίκτη και αποφάσισαν να προχωρήσουμε στην απόκτησή του. Το συμβούλιο εξετάζει το οικονομικό σκέλος και επικυρώνει τη συμφωνία. Είναι ένας παίκτης, που με το ύψος του μπορεί να μας βοηθήσει στις στατικές φάσεις, και στην επίθεση και στην άμυνα. Για τα μεταγραφικά γενικά πάντως, όποιος προτείνεται δεν σημαίνει πως ενδιαφέρει. Κάποια ονόματα δεν ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα».

Για τον τεχνικό διευθυντή:
«Θα έχει σύνθετο ρόλο που θα αφορά τόσο την ακαδημία, όσο και την εξεύρεση παικτών».

Για τον Πιουγκρενιέ:
«Εξακολουθεί να ενδιαφέρει. Οι αρχικές του απαιτήσεις αυξήθηκαν, όμως ακόμα το συζητάμε».

Για Εφραίμ:
«Συζητάμε, γίνεται, μία διαπραγμάτευση. Η διαδικασία ξεκίνησε και με την προηγούμενη με την προηγούμενη διοίκηση».

Για Ασσίς:
«Έχει τελειώσει το συμβόλαιό του. Είναι και μίας ηλικίας. Είχαμε δύο ποδοσφαιριστές αυτής της ηλικίας και αγωνίζονταν από ένα ημίχρονο. Δεν είναι στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας».

Πρωτάθλημα μας, η σωτηρία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:
«Το πρωτάθλημα που θέλουμε, είναι να σωθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ταυτόχρονα θέλουμε να είναι η ομάδα ανταγωνιστική. Δεν είναι μόνο τα λεφτά που κάνουν τις ομάδες, αλλά και η ανεύρεση των κατάλληλων παικτών για να κάνεις καλή ομάδα. Μπροστά μας είναι τα κριτήρια Ιουνίου και όπως πάντα είναι δύσκολο. Είναι και σε μία περίοδο όπου δεν υπάρχουν έσοδα. Θα χρειαστούμε βοήθεια, όπως για παράδειγμα με τα εισιτήρια διαρκείας».

Για διαιτησία και δηλώσεις Τράττου:
«Κάποιες φορές βγαίνουν κάποιοι σαν τον κύριο Τράττο και λένε διάφορα, τα οποία η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει και καταγγείλει πολλές φορές. Και για την αναξιοπιστία της διαιτησίας και για άλλα πράγματα που οφείλει η εξουσία να διορθώνει. Γιατί δεν τα διορθώνουν οι αξιωματούχοι της ΚΟΠ; Σίγουρα ο περίγυρος του κ. Ρέικβαρντ αποφασίζει. Αυτά πάντα υπήρχαν και συνεχίζουν να υπάρχουν και το μόνο που έχει αλλάξει είναι ότι πληρώνουμε πλέον κι ένα σωρό λεφτά για τη διαιτησία. Η διαιτησία είναι η πρώτη που φέρει ευθύνη για ότι έχει συμβεί. Οι ομάδες δικάζονται και πληρώνουν τα σπασμένα. Έχει κανένα που συμφωνεί ότι το πρωτάθλημα δεν πρέπει να παίζεται στο γήπεδο; Όλοι συμφωνούν, αλλά υπάρχουν και τα νομικά θέματα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είχε ποτέ τη διαιτησία δίπλα της για να κατακτήσει το πρωτάθλημα».

Για τις ποινές της ΚΟΠ για τη νέα σεζόν:
«Έχει κανένας διάθεση να διορθώσει τις ανομοιομορφίες που υπάρχουν; Είναι η εύκολη λύση να τιμωρούνται τα σωματεία, επειδή κάποιος ανόητος διακόπτει τα παιχνίδια. Ευθύνες έχουμε όλοι αλλά τις πληρώνουν μόνο τα σωματεία. Έχει και η Αστυνομία, και η Ομοσπονδία, αλλά και η διαιτησία. Εκείνος που φταίει είναι εκείνος που δέχεται τον επηρεασμό. Στο τέλος θα φύγουν όλοι που προσφέρουν εθελοντικά στα σωματεία. Στο τέλος ποιοί θα μείνουν».