Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πρώτη φορά τόσο γρήγορα

Πρώτη φορά τόσο γρήγορα

vik_4580


Πέντε μεταγραφές έχει πραγματοποιήσει η ΟΜΟΝΟΙΑ μέχρι στιγμής και αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες εντός 48 ωρών θα ανανεώσει τουλάχιστον άλλες δύο. Ο Μάης ακόμα δεν έχει βγει καλά καλά και η ομάδα μας βρίσκεται σε καλό δρόμο για να ολοκληρώσει τον προγραμματισμό της.

Τόσο έγκαιρος προγραμματισμός, η αλήθεια είναι πως δεν θυμόμαστε να έχει ξαναγίνει και αυτό πρέπει να πιστωθεί τόσο στον Κώστα Καϊάφα με τους συνεργάτες του, όσο και στα άτομα που χειρίζονται τις διαπραγματεύσεις. Όσο πιο γρήγορα είναι συμπληρωμένο το ρόστερ, τόσο το καλύτερο, αφού οι αλλαγές είναι αρκετές και ο χρόνος που θα χρειαστεί για να αποκτήσει η ΟΜΟΝΟΙΑ ομοιογένεια σημαντικός.

Βέβαια, το πιο σημαντικό από όλα, είναι να “βγουν” οι επιλογές που έγιναν. Το μπάτζετ πέφτει κατακόρυφα, μιας και οι παίκτες που έρχονται είναι χαμηλότερου κόστους από αυτούς που φεύγουν. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να παίξει του χρόνου πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο από ότι είδαμε τη χρονιά που έφυγε και για να το πράξει, χρειάζεται προφανώς ποιότητα. Οι επιλογές του Καϊάφα, θα κριθούν προφανώς στο γήπεδο.