Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παίρνει Λεβάν Κακουμπάβα με συστάσεις Τιμούρ

Παίρνει Λεβάν Κακουμπάβα με συστάσεις Τιμούρ


Η ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ συμφώνησε με τον 23χρονο κεντρικό αμυντικό από τη Γεωργία, Λεβάν Κακουμπάβα, ποδοσφαιριστή της Σπαρτάκ Τσχινβάλι.

Ο Κακουμπάβα προτάθηκε στους πράσινους, και ο Κώστας Καϊάφας ζήτησε την άποψη του Τιμούρ Κεσπάγια, με τον προπονητή της Εθνικής Γεωργίας να ενημερώνει τον κόουτς για την αξία του παίκτη αλλά και να βοηθάει ώστε να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή.

Μάλιστα ο ποδοσφαιριστής επιβεβαίωσε την συμφωνία με την ομάδα μας (για δύο χρόνια), με δηλώσεις του σε μέσο στη Γεωργία.

“Γνώριζα εδώ και ένα μήνα πως οι ανθρώποι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ενδιαφέρονταν για μένα. Είδαμε μαζί με τον μάνατζερ μου τις επιλογές που είχαμε, και με την συμβολή του Ομοσπονδιακού προπονητή (Κετσπάγια), έγινε η συμφωνία”, δήλωσε ο Γεωργιανός διεθνής που θεωρείται ανερχόμενος και παρότι υπάρχουν αμυντικοί που αγωνίζονται σε Ρωσία και Ολλανδία, κλήθηκε στην Εθνική.

Ο Κακουμπάβα αγωνίστηκε στο φιλικό της Εθνικής κόντρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα την Τρίτη (03/06) περνώντας ως αλλαγή με την έναρξη της επανάληψης (Η Γεωργία ηττήθηκε με 1-0).  O ποδοσφαιριστής προέρχεται από τις Ακαδημίες της Δυναμό Τιφλίδας και μετρά πάνω από 100 συμμετοχές στις εγχώριες διοργανώσεις με τα χρώματα των Δυναμό, Μέταλουργκ και Σπαρτάκ.