Home Uncategorized Ξεμούδιασμα… με «τεσσάρα» για Βραζιλία (video)

Ξεμούδιασμα… με «τεσσάρα» για Βραζιλία (video)


Τη νίκη με 4-0 κατέκτησε η Βραζιλία κόντρα στον Παναμά στο πρώτο φιλικό της «σελεσάο» από τότε που μαζεύτηκε η αποστολή της για το Μουντιάλ. Το ματς έγινε στην Γκοΐάνια και οι παίκτες της Βραζιλίας, ουσιαστικά… ξεμούδιασαν, με τον Λουίς Φελίπε Σκολάρι να κάνει και έξι αλλαγές, και να βλέπει τον Νεϊμάρ να έχει σούπερ απόδοση. Ο άσος της Μπαρτσελόνα πέτυχε πανέμορφο γκολ, ενώ… έφτιαξε άλλα δυο!

Με τον Παναμά, ομάδα που στη ζώνη της CONCACAF, έφτασε στην 4η και τελική φάση των προκριματικών του Μουντιάλ, η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη, και η Βραζιλία σκόραρε από δυο γκολ σε κάθε ημίχρονο… Η διοργανώτρια του Παγκοσμίου Κυπέλλου δεν εντυπωσίασε, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Βραζιλίας να μένει ευχαριστημένος και από το γεγονός πως η ομάδα του κράτησε το μηδέν στην άμυνά, έστω και κόντρα σε μια ομάδα που δεν είναι ισχυρή…

Τα γκολ σημείωσαν ο Νεϊμάρ (με φάουλ στο οποίο η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά) στο 27’, ο Ντάνι Άλβες στο 40’, ο Χουλκ στο 46’ και ο Γουΐλιαν στο 73’…

Οι συνθέσεις
ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Ζούλιο Σέζαρ, Ντάνι Άλβες (46’ Μαϊκόν), Νταβίντ Λουίζ (70’ Ενρίκε), Μαρσέλο (46’ Μάξουελ), Ντάντε, Ραμίρες (46’ Ερνάνες), Λουίζ Γκουστάβο, Όσκαρ (62’ Βίλιαν), Φρεντ (61’ Τζο), Χουλκ, Νεϊμάρ.
ΠΑΝΑΜΑΣ: ΜακΦάρλαν (58’ Καλντερόν), Μπαλόι, Τόρες (59’ Κάμινγκς), Μασάδο (56’ Χιμένεθ), Κάρολ (67’ Ροντρίγκεζ), Γκόμεζ, Ενρίκεζ, Κούπερ (56’ Τόρες), Κιντέρο, Τεγιάδα (46’ Νερς), Μουνιόθ.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr