Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ξήλωμα και στήσιμο από το μηδέν

Ξήλωμα και στήσιμο από το μηδέν

kop3


Η απόφαση της επιδιαιτησίας χθες να αδειάσει κανονικότατα τη Δικαστική Επιτροπή, φανερώνει για άλλη μια φορά εκείνο που όλοι ξέρουν, αλλά δεν θέλουν να πουν: το κυπριακό ποδόσφαιρο πρέπει να ξηλωθεί και να ξανακτιστεί από το μηδέν. Να χτιστεί όμως πάνω σε ένα σοβαρό καταστατικό, χωρίς τρύπες και χώρο για παρερμηνείες. Πάνω από όλα όμως, να χτιστεί σε ανθρώπους ανεξάρτητους, που να μην πρόσκεινται σε κανένα κόμμα, ομάδα ή παράταξη.

Το καταστατικό είναι ένα τεράστιο πρόβλημα, έχουμε όμως την άποψη πως το μεγαλύτερο είναι τα πρόσωπα και για να ξεκαθαρίσουμε, δεν εννοούμε την τωρινή δικαστική επιτροπή. Εννοούμε όσους απαρτίζουν τη ΚΟΠ που έχουν στήσει τρελό φαγοπότι. Εννοούμε την ηγεσία της διαιτησίας (ναι την καινούρια) που πρόσκειται σε συγκεκριμένη παράταξη. Εννοούμε γενικά, όλους όσους αποτελούν το κυπριακό ποδόσφαιρο και κατάφεραν να το κάνουν ρεντίκολο σε όλη την Ευρώπη.

Ο αιώνιος πιέζει για απομάκρυνση του Κουτσοκούμνη. Μην γελιέστε, δεν το κάνει γιατί αγάπησε ξαφνικά το κυπριακό ποδόσφαιρο, το κάνει γιατί όποιος δεν εξυπηρετεί αποκλειστικά τα συμφέροντα του είναι αναλώσιμος. Να είστε σίγουροι πως θα πιέσει για να μπει ξανά δικός του άνθρωπος στο πόστο, αυτή τη φορά πιο κοντά στα κέντρα ελέγχου του. Πρέπει η ΟΜΟΝΟΙΑ και κυρίως τα άλλα σωματεία, να είναι ξύπνια μπροστά στην όλη κατάσταση.