Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Φυσιολογική η ανησυχία του κόσμου

Φυσιολογική η ανησυχία του κόσμου

vik_0411


Ανησυχεί ο κόσμος βλέποντας τον προγραμματισμό να είναι ημιτελής, 15 μέρες πριν από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας. Η ανησυχία του, είναι απόλυτα φυσιολογική και θεωρούμε πως η καλόπιστη κριτική του είναι επιβεβλημένη. Μόνο μέσω αυτής άλλωστε θα εντοπιστούν οι αδυναμίες και θα διορθωθούν τα προβλήματα. Μόνο μέσω αυτής θα γίνουν βήματα προς τα εμπρός.

Έχοντας πάντως αναφέρει πιο πάνω και με δεδομένο πως συμφωνούμε πως θα έπρεπε να γίνουν πιο προσεκτικοί χειρισμοί, θα τονίσουμε για άλλη μια φορά πως άποψη μας, είναι πως το τεχνικό τημ πρέπει να στηριχθεί με τα 1000. Ο προγραμματισμός γίνεται με ένα μεγάλο εμπόδιο, το οικονομικό και αυτό δυσκολεύει τις προσπάθειες. Καλόπιστη κριτική στο τεχνικό τημ λοιπόν αλλά και στήριξη σε αυτό. Να τους κρίνουμε από το τι θα παρουσιάσουν μες το γήπεδο.

Τέλος, καλό θα ήταν επίσης να ανοίξει τακτικό κανάλι επικοινωνίας (ίσως μέσω συναντήσεων) μεταξύ διοίκησης και κόσμου. Να εξηγούνται οι σκέψεις και οι προθέσεις στο κόσμο της ομάδας, να αποφεύγονται παρανοήσεις και αχρείαστες καταστάσεις. Όπως για παράδειγμα εκδόθηκε ανακοίνωση πριν την αναχώρηση της ομάδας για Πολωνία που μιλούσε για την εξέλιξη του προγραμματισμού, να βγει και τώρα που να μιλάει για τις δυσκολίες.