Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Οι επιλογές του Πέρισιτς στα δύο παιχνίδια

Οι επιλογές του Πέρισιτς στα δύο παιχνίδια


Στο πρώτο παιχνίδι για τον πρώτο προκριματικό γύρο η Φολγκόρε είχε αγωνιστεί με σχηματισμό 4-1-4-1, μη επιτρέποντας στους Μαυροβούνιους να πατήσουν περιοχή. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα πολλές προσπάθειες των παικτών της Μπουντούτσνοστ να ξεκινάνε εκτός περιοχής και να υπάρχει μεγάλο ποσοστό φάσεων εκτός στόχου (8 Off Target στις 12 προσπάθειες). Με το 3-5-2 ο Κώστας Καϊάφας ίσως θέλει να κρατήσει τον αντίπαλο εκτός της περιοχής μας, ώστε να μην δεχθούμε γκολ στο πρώτο παιχνίδι. Βέβαια οι Μαυροβούνιο κατάφεραν στον Άγιο Μαρίνο να σκοράρουν δύο γκολ από στατικές φάσεις και εδώ είναι που χρειάζονται περισσότερη προσοχή.

Στον επαναληπτικό της περασμένης Πέμπτης η Μπουντούσνοστ μπήκε ενθουσιασμένη στον αγώνα, μετά και από το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, κι έφτιαξε πάρα πολλές ευκαιρίες, 21 με τις 7 να είναι στο στόχο και οι τρεις από αυτές να γίνονται γκολ. Η Φολγκόρε χρειαζόταν γκολ, προσπάθησε για την έκπληξη, όμως πολύ γρήγορα φάνηκε πως δεν μπορούσαν οι παίκτες της.

Σε σχηματισμό 4-2-3-1, ο Γκόραν Πέρισιτς χρησιμοποίησε στον πρώτο αγώνα τους Ljuljanović (GK)/ Raspopović, Tomković (C), Kopitović, Vukčević / Raičković, Hočko/ Raičević, Rogošić, Ilinčić / Vujačić. Τα γκολ πέτυχαν οι Raičković και Raspopović μετά από στατικές φάσεις.

Στο δεύτερο παιχνίδι πάλι σε 4-2-3-1, βασικοί ήταν οι 10 από τους έντεκα που έπαιξαν στο πρώτο ματς. Μοναδική αλλαγή ήταν ο Banovic που αγωνίστηκε στο κέντρο της άμυνας. Εκτός έμεινε ο Vukčević και πήγε στο άκρο ο Tomković. Τα γκολ πέτυχαν οι Vujačić, Raičević και ο αρχηγός Tomković.