Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να σπάσει το φράγμα των 5000!

Να σπάσει το φράγμα των 5000!

gek00014


4916 τα εισιτήρια διαρκείας που έκοψε μέχρι τώρα η ΟΜΟΝΟΙΑ. Αριθμός μεγάλος για την εποχή που διανύουμε και λαμβάνοντας υπόψην τις τόσες και τόσες φουρτούνες που πέρασε η ομάδα. Είναι όμως και αριθμός μικρότερος των δυνατοτήτων μας, αλλά και του μεγάλου στόχου των 8000 που τέθηκε για να νιώθει η ΟΜΟΝΟΙΑ ασφάλεια.

Ας μην πάμε μακριά όμως, ας βάλουμε μαξιλαράκια μεταξύ του σημείου που βρισκόμαστε και του τελικού στόχου. Πρώτο μαξιλαράκι οι 5000 εισιτήρια διαρκείας. Μέχρι το πρώτο ευρωπαϊκό απομένουν 4 μέρες, αρκετός καιρός για 84 φίλους να ανανεώσουν ή να κάνουν καινούριες κάρτες! Να σπάσει το φράγμα των 5000 για να δούμε πιο μακριά, ακόμα πιο ψηλά. Είναι θέμα οικονομικό, είναι και αγωνιστικό, αφού αλλιώς είναι να παίζεις μπροστά σε γεμάτες κερκίδες.

Το μπάτζετ έχει πέσει σημαντικά, τα έξοδα όμως τρέχουν και το χρέος είναι μεγάλο. Τα εισιτήρια διαρκείας είναι ο πιο άμεσος τρόπος να δώσουμε μια τονωτική ένεση στην ομάδα. Άλλος τρόπος που μπορεί μακροπρόθεσμα να βοηθήσει, είναι να αυξηθούν τα μέλη της ομάδας και όχι μόνο για τη συνδρομή τους οικονομικά, αλλά και στη λειτουργία του σωματείου. Εννοείται πως επιβάλλεται να αυξηθούν και οι αιτήσεις μελών, εννοείται και όσοι έχουν τη τιμή να εκγριθούν, να τακτοποιούν τις οφειλές τους. Είναι όμως προφανές πως τα διαρκείας είναι πιο άμεση λύση.