Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πέρισιτς: “Να μην δεχτούμε γκολ”

Πέρισιτς: “Να μην δεχτούμε γκολ”


Στην τελική ευθεία μπήκε και η προετοιμασία της Μπουντούτσνοστ για το παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης. Ο τεχνικός των “μπλε” μίλησε για τον αγώνα και το πως περιμένει την ομάδα μας. Ο Μαυροβούνιος τεχνικός τόνισε πως στόχος τους είναι να μην δεχθούν γκολ από το τριφύλλι.

Ποια η άποψη σας για τον αντίπαλο από την Κύπρο;
– Είναι δύσκολο παιχνίδι. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ενισχυθεί και είναι μια ομάδα που μόνιμα συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Για να πετύχουμε το στόχο μας πρέπει να κάνουμε περισσότερα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο σε σχέση με τους αγώνες με αντίπαλο την Φολγκόρε.

Είναι πλεονέκτημα ή μειονέκτημα που το πρώτο παιχνίδι είναι εντός;
– Μεγάλη σημασία δεν έχει, αλλά ίσως να ήταν καλύτερα εάν στον πρώτο αγώνα ήμασταν εμείς οι φιλοξενούμενοι, γιατί στο πρώτο παιχνίδι μαθαίνεις περισσότερα πράγματα για τον αντίπαλο και είσαι πιο προετοιμασμένος στη ρεβάνς.

Ποιοι θα ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα για σας στο πρώτο παιχνίδι;
– Κάθε αποτέλεσμα που θα έχει μέσα μηδέν παθητικό. Δεν πρέπει να δεχτούμε γκολ για να διατηρήσουμε τις ελπίδες μας για πρόκριση στον 3ο προκριματικό. Θα έχουμε και τον κόσμο στο πλευρό μας, είναι σημαντικό κίνητρο για τη νεανική μας ομάδα. Τους καλούμε να ρθουν στο Νίκσιτς και να μας στηρίξουν.

Είναι μία νεανική ομάδα, πιστεύετε υπάρχει η ποιότητα για την Ευρωπαϊκή διάκριση;
– Ξέρω τι να περιμένω από τους παίκτες μου. Είναι νεαροί, όμως ο ανταγωνισμός και οι αγώνες στην Ευρώπη θα τους βοηθήσουν. Θα δώσουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους με την κυπριακή ομάδα.