Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σεβασμός, αλλά όχι υπερτίμηση

Σεβασμός, αλλά όχι υπερτίμηση

kaz00125


Πολλές φορές σαν ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ έχουμε την τάση να υποβιβάζουμε τις δυνατότητες μιας αντιπάλου μας με αποτέλεσμα να την πατάμε. Άλλες πάλι, τις γιγαντώνουμε μες το μυαλό μας και στο τέλος μοιάζει με εμπόδιο ανυπέρβλητο. Καλό είναι να αναγνωρίζουμε ακριβώς τι έχουμε μπροστά μας, όχι μόνο αυτή τη φορά, αλλά πάντα.

Για να έχει καταφέρει η Μέταλουργκ Σκοπίων να περάσει δυο γύρους του Γιουρόπα Λιγκ, έστω τους πρώτους θεωρητικά βατούς, πάει να πει πως σίγουρα δεν είναι κακή ομάδα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να σεβαστεί τον αντίπαλο της, όπως πρέπει να σέβεται κάθε αντίπαλο. Όχι όμως στον υπερβολικό σεβασμό. Όχι στην υπερτίμηση αντιπάλων που είναι υποδεέστεροι από εμάς βάση ρόστερ, βάση κόσμου, βάση εμπειρίας.

Το ποιος θα περάσει στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Είναι καλύτερη ομάδα, θα παίξει σε ένα ΓΣΠ καζάνι το πρώτο παιχνίδι και μπορεί να βάλει τις βάσεις, διαθέτει παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Προσοχή, μην πατήσουμε τη μπανανόφλουδα, αλλά αυτοπεποίθηση, επιθετικότητα, πάθος και πίστη για σκορ πρόκρισης!