Home TOP NEWS Ο Νταμπράουσκας, ο πρoγραμματισμός και η ανάλυψη των καθηκόντων ως προπονητής

Ο Νταμπράουσκας, ο πρoγραμματισμός και η ανάλυψη των καθηκόντων ως προπονητής


Στην ανακοίνωση πρόσληψης του Βάλντας Νταμπράουσκας, την τελευταία μέρα του περασμένου Φεβράρη, η ΟΜΟΝΟΙΑ ξεκαθάρισε ότι ο Λιθουανός αναλαμβάνει άμεσα καθήκοντα που αφορούν στα του προγραμματισμού για την επόμενη σεζόν.

Μέσα στο διάστημα που ακολούθησε, ο Νταμπράουσκας ήταν σε διαδικασία αξιολόγησης του υφιστάμενου ρόστερ της ομάδας, σε συνεργασία βέβαια με τον Αναστασίου, ενώ έκανε και την προεργασία του σε ότι αφορά κάποιους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα τον ενδιάφεραν να ενταχθούν στην ομάδα στη νέα περίοδο.

Λαμβάνοντας υπόψιν αυτό, περιμένουμε ότι με το τέλος της χρονιάς, όταν δηλαδή ολοκληρωθεί και ο τελικό κυπέλλου, θα αρχίσουν οι ανακοινώσεις με τους ποδοσφαιριστές που δεν θα συνεχίσουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ και όταν ανοίξει το μεταγραφικό παράθυρο θα είμαστε έτοιμοι και για κάποιες άμεσες προσθήκες.

Τα καθήκοντα του ως προπονητής θα τα αναλάβει μόλις αρχίσει η προετοιμασία της νέας σεζόν. Το χρονικό σημείο θα καθοριστεί από το πότε η ομάδα θα αρχίσει τις επίσημες Ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις. Στις 11 Ιουλίου, αν κατακτήσει το κύπελλο, στις 25 του ίδιου μήνα αν όχι.