Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Καϊάφας: “Δεν μας παρασέρνει η ηλικία των παικτών του αντιπάλου”

Καϊάφας: “Δεν μας παρασέρνει η ηλικία των παικτών του αντιπάλου”


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η δημοσιογραφική διάσκεψη της ομάδας μας στο Νίκσιτς. Στο γήπεδο δεν υπάρχει ίντερνετ για τούτο δεν κάναμε ζωντανή ανανέωση.

Καϊάφας: Ευχαριστούμε την ομάδα που μας φιλοξενά. Είναι άψογες οι συνθήκες και θα προσπαθήσουμε να τους το ανταποδώσουμε. Θα διαφωνήσω με τις δηλώσεις πως υπάρχει φαβορί, το ποδόσφαιρο έδειξε πως όλα κρίνονται στο γήπεδο. Πιστεύω θα παρουσιαστούμε αρκετά δυνατοί για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θα μας επιτρέψει στον επαναληπτικό να πάρουμε την πρόκριση. Μελετήσαμε τον αντίπαλο, ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε, δεν μας παρασέρνει η ηλικία των παικτών της άλλης ομάδας, έχουν δίψα για διάκριση, παίζουν ποδόσφαιρο με πάθος. Είμαστε έτοιμοι να τα αντιμετωπίσουμε αυτά.

Τι είναι αυτό που ξεχωρίσατε από την αντίπαλη ομάδα;

– Μπορώ να σας πω κάποια. Είναι ομάδα που μπορεί να τρέξει, παίζει με ενθουσιασμό και πάθος. Έχουμε ξεχωρίσει κι άλλα στοιχεία τα οποία είπαμε στους παίκτες μας.

Ζ.Μορέιρα: Αύριο θα είναι το πρώτο παιχνίδι από τα δύο. Πρέπει να ξεκινήσουμε καλά και να έχουμε στο μυαλό μας το 2ο παιχνίδι. Να παίξουμε σαν ομάδα με μυαλό και καρδιά. Αν παίξουμε σαν ομάδα πιστεύω θα τα καταφέρουμε. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα ότι θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

*Δείτε αργότερα σε βίντεο τη διάσκεψη.