Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 5 παίκτες της Ντιναμό, χωρίς ανάσα

5 παίκτες της Ντιναμό, χωρίς ανάσα


Πέντε συνολικά ποδοσφαιριστές της Ντιναμό Μόσχας, ήταν στην 23άδα της Εθνικής Ρωσίας που επέλεξε ο Φάμπιο Καπέλο να πάρει μαζί του στη Βραζιλία. Ο λόγος για τους Ιγκόρ Ντενίσοφ, Αλεξέι Κόζλοφ, Γιούρι Ζίρκοφ, Αλεξέι Ιόνοφ και Αλεξάντρ Κοκόριν. Μάλιστα ο Κοκόριν ήταν βασικός και στα τρία παιχνίδια κόντρα σε Κορέα, Βέλγιο και Αλγερία, ο Κοσλόφ, βασικός με Βέλγιο και Αλγερία, ο Ζίρκοφ στο πρώτο ματς και ο Ντενίσοφ πέρασε σαν αλλαγή στο πρώτο παιχνίδι, όπως και στο τελευταίο.

Το γεγονός αυτό, φανερώνει αφενός την αξία τους που ήταν έτσι κι αλλιώς αδιαμφισβήτητη. Από την άλλη όμως, φανερώνει και ότι ίσως να μην είναι όσο φρέσκοι θα τους ήθελε ο προπονητής τους. Ήταν στην αποστολή της Ρωσίας μέχρι 28/6, χωρίς διάλειμμα και ανάσες. Πήραν κάποιες μέρες ξεκούραση, έχασαν το πρώτο φιλικό κόντρα στη Σπάρτα Πράγας στις 7/7 και ενσωματώθηκαν στις προπονήσεις της ομάδας στις 12/7 και μόλις 3 μέρες αργότερα έπαιξαν σαν αλλαγή στο φιλικό με την Μπραουνσβάιγκ. Με άλλα λόγια, δεν έχουν κλείσει ακόμα μήνα προετοιμασίας.

Λεπτομέρειες θα μας πείτε και μπορεί να έχετε δίκαιο. Πολλές φορές ακριβώς οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τις διαφορές όμως.