Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ποιος ο ρόλος ΚΟΠ και Γιάαπ Γουίλεμπερκ στη σφαγή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ;

Ποιος ο ρόλος ΚΟΠ και Γιάαπ Γουίλεμπερκ στη σφαγή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ;


Λογικά δεν ξέρετε καν το όνομα δίπλα στην ομοσπονδία. Ο Γιάαπ Γουίλεμπεργκ, είναι σύμβουλος του προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας και Διευθυντής Εκπαίδευσης των Κύπριων διαιτητών. Είναι στην ουσία συνεργάτης του Χάανς Ρέικβαρτ και πληρώνεται όπως και ο συμπατριώτης του αδρά από την ΚΟΠ, ενώ έχει παρόμοιο ρόλο και στην τουρκική ομοσπονδία (!!!).

Η σημαντική του ιδιότητα όμως, είναι άλλη! Ο Γουίλεμπεργκ είναι Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της UEFA! Εικάζουμε ότι υπό αυτή του την ιδιότητα, είναι πιθανόν να ήταν και το άτομο που συνόδευσε τους διαιτητές στην Κύπρο, κάτι στο οποίο είχε κάνει αναφορά με νόημα και το sport-fm.com.cy. Αυτός ο κύριος ΗΞΕΡΕ ότι ο Τούντορ 20 μέρες πριν αδίκησε την ΑΕΛ, ΗΞΕΡΕ ότι τον Τούντορ συνοδεύουν φήμες διαφθοράς, ΞΕΡΕΙ επίσης κάθε κίνηση που έκανε ο Ρουμάνος στη Κύπρο, αλλά δεν έκανε το παραμικρό, ίσως (ίσως λέμε) να είχε και χέρι στον ορισμό του, υπό την ιδιότητα του στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία..

Κύριοι στην ΚΟΠ, τελικά έχετε ή δεν έχετε υποχρέωση να προστατεύετε τα σωματεία σας; Κύριε Γουίλεμπερκ, έπρεπε ή δεν έπρεπε να προστατεύσετε ένα σωματείο της ομοσπονδίας που σας πληρώνει; Είναι άδικο στο μυαλό μας να υπάρχει και η σκέψη πως ίσως τελικά ο ορισμός του Ρουμάνου να μην ήταν τυχαίος, από τη στιγμή που έχετε σημαντικό ρόλο στην Επιτροπή Διαιτησίας της UEFA; Και τέλος, ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, για τις κινήσεις του Αλεχάντρου Τούντορ. Έμενε ή δεν έμενε στο ίδιο ξενοδοχείο με τη διοίκηση της Ντινάμο; Είχαν ή δεν είχαν επαφή;

Ποιος ο ρόλος τελικά της ΚΟΠ και του Γουίλεμπερκ στη σφαγή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ;