Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ζλόγκαρ: “Δεν έχω καμία αμφιβολία για την ποιότητα του Κιρμ”

Ζλόγκαρ: “Δεν έχω καμία αμφιβολία για την ποιότητα του Κιρμ”


Συμπαίκτης για χρόνια με τον Άντραζ Κιρμ στην Εθνική Σλοβενίας, ο Άντον Zλόγκαρ είναι ο καταλληλότερος άνθρωπος να τον σκιαγραφήσει. Ο πρώην άσσος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μίλησε στο omonoianews.com και τόνισε πως δεν έχει την παραμικρή αμφιβολία για την ποιότητα του Κιρμ, αλλά και για το ότι θα βοηθήσει.

Άντον, μάλλον θα άκουσες πως η ΟΜΟΝΟΙΑ έκλεισε τον Κιρμ. Τι μπορείς να μας πεις για αυτόν;

– Είναι εξαιρετικός χαρακτήρας καταρχάς. Ήσυχος γενικά, ειλικρινής και υπόδειγμα επαγγελματία. Νομίζω ότι δεν θα έχει πρόβλημα να προσαρμοστεί και να βοηθήσει άμεσα την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Πώς είναι σαν ποδοσφαιριστής;

– Θα τον χαρακτήριζα “μοντέρνο” ποδοσφαιριστή γιατί είναι πολύ γρήγορος με γερά πνευμόνια. Γενικά τρέχει πολύ ενώ διακρίνεται και για την τεχνική του κατάρτιση. Είναι παίκτης που βοηθάει το σύνολο, κάνει και άμυνα και επίθεση.

Θεωρείς δηλαδή πως έχει την ποιότητα να διακριθεί στην Κύπρο;

– Δεν έχω καμία απολύτως αμφιβολία για την ποιότητα του Άντραζ. Μπορεί να κάνει τη διαφορά και εύχομαι να βοηθήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ!

Κλείνοντας, ένα μήνυμα στο κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που σε αγαπάει ιδιαίτερα

– Καταρχάς θέλω να δώσω χαιρετισμούς σε όλο το κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ! Τους εύχομαι πραγματικά τα καλύτερα, αλλά πάνω από όλα να πάρει η ΟΜΟΝΟΙΑ το πρωτάθλημα γιατί το αξίζουν. ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ Πρωτάθλημα!