Home ΑΡΧΕΙΟ BLOGS Sniper: Δεν θέλω τη συμπόνια κανενός

Sniper: Δεν θέλω τη συμπόνια κανενός

kazc00291


Από την ώρα που ο Αλεξάντρου Τούντορ έβαλε το χέρι του στις τσέπες μας και έκλεψε 4 εκατομμύρια ευρώ, βλέπω ένα γαϊτανάκι συμπαράστασης από οπαδούς όλων των ομάδων. Καλοδεχούμενο δεν λέω, είναι θετικό ότι αρκετοί, υγιώς σκεπτόμενοι φίλαθλοι, αναγνωρίζουν την αδικία που υπέστη για άλλη μια φορά η ΟΜΟΝΟΙΑ. Που αναγνωρίζουν πως η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε την πρόκριση για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, όμως ένας τηλεκατευθυνόμενος χαφιές της την έκλεψε. Τα πιο κάτω δεν αφορούν οποιοδήποτε υγιή φίλαθλο.

Υπάρχουν όμως και αυτοί που μας “συμπαραστέκονται” αλλά πίσω μας λένε “καλά να πάθουν”. Αυτοί που σήμερα λένε πως ο Τούντορ τα πήρε, από εβδομάδας όμως θα λένε πως ο Μούσκος και ο Τσαγγάρης “έκαναν ανθρώπινα λάθη”. Υπάρχουν αυτοί που εκ του ασφαλούς, αφού δεν επηρεάζονται τα συμφέροντα των ομάδων τους, γράφουν και λένε πως είναι “σοκαρισμένοι”, αλλά όταν στα σκοτεινά δωμάτια του κυπριακού ποδοσφαίρου κάποιοι θα αποφασίζουν να σφάξουν ξανά την ΟΜΟΝΟΙΑ, θα κάνουν τα στραβά μάτια. Για αυτό σας λέω, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΗ ΣΥΜΠΟΝΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ.

Και οι διπρόσωποι, οι υποκριτές και οι φαρισσαίοι, δεν είναι καν ο βασικότερος λόγος που δεν θέλω τη συμπόνια τους. Ξέρετε ποιος είναι ο λόγος; ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΡΕ ΒΛΑΚΕΣ, ο τροχός έχει γυρίσει και δεν το πήρατε πρέφα. Γέμισα ΓΣΠ, έχω προπονητή με 10 κιλά παπάρια, έχω μια ΘΥΡΑ 9 λεβέντικη έτοιμη για όλα, έχω και ομάδα που χαίρομαι να βλέπω μες το γήπεδο. Επέστρεψα και αυτή τη φορά δεν θα επιτρέψω σε κανένα είτε δικό μου, είτε δικό σας να με ξαναστείλει πίσω. Επέστρεψα για να γιγαντωθώ και ώσπου να το καταλάβετε θα είναι αργά για σας.

Σε όλους αυτούς που τώρα με χλευάζουν, ένα έχω να πω: ζω και αναπνέω για το Μάη. Ζω και αναπνέω του χρόνου τέτοιο καιρό, να πάρω πίσω εκείνο που μου έκλεψε ο απεσταλμένος των μασώνων. Ζω και αναπνέω να ξαναβάλω τη βασίλισσα στο θρόνο της. ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ και ξεκινάω από αύριο πάνω στην καλύτερη μου πελάτισσα.