Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το καλύτερο φάρμακο είναι οι νίκες

Το καλύτερο φάρμακο είναι οι νίκες

kazb00050


Τρεις μέρες μετά την κλοπή του αιώνα, οποιοσδήποτε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ πει πως ξέχασε την Ευρώπη και την αφήνει πίσω του, μάλλον θα το πει απλά για να πείσει τον εαυτό του και τους υπόλοιπους να προχωρήσουν. Είναι μεγάλη η πικρία, είναι μεγάλος ο θυμός, είναι μεγάλη η απογοήτευση. Μας έχουν κλέψει το όνειρο, όμως πρέπει να το πάρουμε απόφαση και να συνεχίσουμε τον αγώνα.

Το καλύτερο φάρμακο για την πικρία, είναι οι συνεχόμενες νίκες. Αύριο η ομάδα μας μπαίνει σε μια άλλη διοργάνωση, το παγκύπριο πρωτάθλημα. Μπορεί να μην είναι τόσο γκλαμουράτο, μπορεί να μην βάλει 4 εκατομμύρια στα ταμεία μας, είναι όμως η διοργάνωση με την οποία θα παραμείνουμε ζωντανοί στον αγώνα. Είναι η διοργάνωση μέσω της οποίας θα ξαναβγούμε στην Ευρώπη και θα διεκδηκήσουμε εκείνο που μας έκλεψε ο μαφιόζος καραγκιόζης Αλεξάντρου Τούντορ.

Αύριο η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετωπίζει την Ανόρθωση και πρέπει να μπει στο πρωτάθλημα με το δεξί. Δεν έχει άλλη επιλογή. Έχει μάθει στα δύσκολα, έχει μάθει να ζει με την αδικία, έχει μάθει να αντεπεξέρχεται. Η ΟΜΟΝΟΙΑ αύριο οφείλει να γυρίσει σελίδα, γιατί δεν έχει την πολυτέλεια να μείνει κολλημένη στην Ευρώπη. Ας είναι αυτή η αδικία, κίνητρο για να επανέλθουμε πιο γρήγορα. Και ας θυμόμαστε πάντα πως η καλή πορεία στο πρωτάθλημα, είναι και θέμα επιβίωσης, κρίνοντας από τις προηγούμενες 2 χρονιές.