Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άγης: “Υπάρχει πρόβλημα. Είναι διαπιστώσεις όλων” (audio)

Άγης: “Υπάρχει πρόβλημα. Είναι διαπιστώσεις όλων” (audio)


Ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος, κος Άγης Ιακωβίδης, εξέφρασε τα παράπονά του για τη χθεσινή διαιτησία ενώ κάλεσε όλους στο πράσινο στρατόπεδο, να συσπειρωθούν γύρω από την ομάδα. Ο παράγοντας των πράσινων δήλωσε το πρωί στο ΣΠΟΡ FM:

“Η επόμενη μέρα μας βρίσκει δυσαρεστημένους διότι αδικηθήκαμε κατάφωρα. Ήταν ένα παιχνίδι με αρκετό τρέξιμο και πάθος, η ομάδα μας κατάφερε να σταθεί σωστά τα πρώτα λεπτά, πετυχαίνοντας ένα πολύ ωραίο γκολ, που μας επέτρεψε να ελέγξουμε τον αγώνα στο πρώτο ημίχρονο. Στο 2ο ημίχρονο, με τη φάση της κόκκινης χάλασαν τα πλάνα μας. Ο τρόπος που δεχτήκαμε την κάρτα, αποσυντόνισε την ομάδα. Οι παίκτες κατέλαβαν μεγάλη προσπάθεια, παίζαμε με αριθμητικό μειονέκτημα, κάναμε και λάθη στην άμυνα αφού υπήρξαν κενά”.

“Ήμουν πολύ κοντά στη φάση, και είχα άποψη από την πρώτη στιγμή. Ο ποδοσφαιριστής δεν είχα καμία πρόθεση, η απόφαση ήταν παράξενη. Ήταν μεγάλο σφάλμα. Η χθεσινή διαιτησία είχε μεγάλα λάθη, η αποβολή μας στέρησε το δικαίωμα να πάρουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Είχαν γίνει σκληρά φάουλ, η Σαλαμίνα πήρε 1 κίτρινη και η ΟΜΟΝΟΙΑ 5 και 1 κόκκινη. Αύριο το Δ.Σ. θα εξετάσει το ενδεχόμενο καταγγελίας, δεν μπορείς να μην αντιδράς. Όταν υπάρχει μία διαιτησία τέτοια, πρέπει να γίνονται και οι κατάλληλες ενέργειες. Πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι, και σεις οι σχολιαστές, να το αλλάξουμε αυτό. Πρέπει να τους αναγκάσουμε να προβληματιστούν. Στο εξωτερικό υπήρχαν περιπτώσεις που άλλαξε η κάρτα από κόκκινη σε κίτρινη. Είναι θέμα κατά πόσο υπάρχει όραμα να προχωρήσουμε μπροστά. Άλλες ομοσπονδίες, τέτοιες περιπτώσεις τις χειρίζονται με σωστό τρόπο”.

“Δεν τα βάζουμε με τους οργανωμένους. Τους θέλουμε όλους συσπειρωμένους γύρω από την ομάδα. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με κανένα. Δεν ήταν πρόθεση κανενός να δημιουργήσουμε αντιπαράθεση. Πρέπει να κινούμαστε στα σωστά πλαίσια όμως για να μην κάνουμε ζημιά. Θέλουμε όλους τους οπαδούς μας κοντά στην ομάδα”.

“Ο Μίκαελ Ποτέ, είναι πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής και λυπούμε που βλέπω να μην προστατεύεται από τους διαιτητές. Πως δεν γίνονται αντιληπτά από τους διαιτητές τα σκληρά φάουλ; Υπάρχει πρόβλημα. Είναι διαπιστώσεις όλων”.