Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ήρθε γάντι η διακοπή

Ήρθε γάντι η διακοπή

kazb00008


Δεν θα μπορούσε να έρθει σε καλύτερο χρονικό σημείο η διακοπή του πρωταθλήματος. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μετά την επιστροφή της στις επιτυχίες, έχει την ευκαιρία να γεμίσει τις μπαταρίες της, αλλά και να ηρεμήσει ψυχολογικά μετά την ένταση της Ευρώπης. Το γεγονός πως κέρδισε θα βοηθήσει να το κάνει χωρίς την παραμικρή πίεση και βλέποντας αισιόδοξα την συνέχεια.

Πέραν από τα όσα προαναφέρουμε, η διακοπή για εθνικές υποχρεώσεις είναι ευεργετική και για αυτούς που δεν είναι έτοιμοι 100%. Ο Άνθονι Σκαραμοτσίνο ήταν χθες αποστολή αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε. Μέχρι την επανέναρξη θα είναι σε πολύ καλύτερο σημείο. Επιπρόσθετα, θα ανεβάσουν τα επίπεδα ετοιμότητας παίκτες όπως ο Ασσίς και ο Στεπάνοφ που μπήκαν πιο μετά στην ομάδα από τους υπόλοιπους αλλά και ο Κιρμ που ήρθε τελευταίος.

Ο Κώστας Καϊάφας τόνισε πως θα εκμεταλλευτούν τη διακοπή για να δουλέψουν κάποια αδύνατα σημεία. Η ομάδα είναι σε καλό δρόμο και είμαστε βέβαιοι πως θα αξιοποιήσουν όλες τις μέρες που έχουν μπροστά τους. Οι παίκτες θα προπονούνται καθημερινά, ενώ το Σαββατοκύριακο θα πάρουν ρεπό.