Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ «Πέρασε στα αποδυτήρια το “ΟΜΑΔΑ” και “ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ”» (audio)

«Πέρασε στα αποδυτήρια το “ΟΜΑΔΑ” και “ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ”» (audio)


Ο Ανδρέας Δημητρίου μετέφερε προς τη Τεχνική Ηγεσία και τους παίκτες, τα συγχαρητήρια της διοίκησης και αναφέρθηκε στη σημαντικότητα της επιτυχίας μετά τον αποκλεισμό από το Γιουρόπα Λιγκ. Ο εκπρόσωπος τύπου των πράσινων μίλησε το πρωί στο ΣΠΟΡ FM:

Για τη μεγάλη νίκη:
– Τα συγχαρητήρια προς την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές, για το ότι πήραν την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Επίσης συγχαρητήρια στον κόσμο που έκανε τη διαφορά. Η επόμενη μέρα μας βρίσκει πολύ ικανοποιημένους. Η νίκη ήταν σημαντική για ψυχολογικούς λόγους μετά τα όσα έγιναν την Πέμπτη. Νικήσαμε και την κούραση. Ήταν μία πρεμιέρα στο σπίτι μας και έπρεπε να κερδίσουμε. Απέναντι μας ήταν μία ομάδα εντελώς καινούργια και αυτό σήμαινε πως κανείς δεν ήξερε πως θα παρουσιαζόταν στο γήπεδο. Συγχαρητήρια και στην Ανόρθωση, φαίνεται πως έκαναν καλή δουλειά.

Για τον Μίκαελ Ποτέ:
– Από την πρώτη στιγμή το βάρος της τεχνικής ηγεσίας έπεσε στην περίπτωση του Ποτέ και φαίνεται ότι άρχισε να δικαιώνει ο παίκτης. Είναι ένα προσγειωμένο παιδί και δείχνει να το απολαμβάνει εδώ. Βλέποντας τα στιγμιότυπα, αν δεν είχε τις βοήθειες από τους συμπαίκτες του, ενδεχομένως να μην μπορούσε να είχε αυτή την απόδοση στο σκοράρισμα. Έχει γίνει πολλή δουλειά στο δημιουργικό κομμάτι. Πέρασε στα αποδυτήρια και το “ΟΜΑΔΑ” και “ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ”. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν, έχουμε τη διακοπή και θα δουλέψουμε. Το Σαββατοκύριακο θα πάρουν ρεπό οι παίκτες για να ξεκουραστούν λίγο.

Για το ΟΥΕΦΑ-ΜΑΦΙΑ:
– Ο κόσμος βρίσκει τρόπους να εκφράζει τη δυσαρέσκεια του. Δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε κάτι άλλο. Η ομάδα μας έχει κάνει τα διαβήματα στην ΟΥΕΦΑ και δεν υπάρχει κάτι άλλο που μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή.

Για τα λάθη της διαιτησίας:
– Βάζουμε 5 ανθρώπους στο γήπεδο και δεν βλέπουν τίποτα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει εκφράζει και χτες τη μεγάλη διάθεση που έχει να στηρίξει την Κυπριακή διαιτησία, όμως πρέπει να βοηθήσουν όλοι. Αν δεν μπορούν να διορθωθούν κάποια πράγματα με τη δουλειά, τότε υπάρχουν άλλοι τρόποι.