Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ικανό να φέρει τα πάνω κάτω

Ικανό να φέρει τα πάνω κάτω

pod-omo-ael283-kirm


Αν χάσουμε, δεν θα έχει αλλάξει τίποτα, όσον αφορά τους στόχους και τη πορεία μας. Θα έχει δεχθεί βέβαια άλλο ένα κτύπημα το γόητρο και η περηφάνια μας, όμως από Δευτέρας, θα κυνηγάμε ξανά την 3η θέση και την ανάδειξη Κύπριων ποδοσφαιριστών που να μπορούν να αποτελέσουν τη ραχοκοκκαλιά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για το μέλλον. Αν κερδίσουμε όμως;

Ενδεχόμενη νίκη σήμερα, είναι ικανή να φέρει τούμπα το πρωτάθλημα όλο. Όχι δεν είναι ικανή για να πούμε αναθεωρούμε τους στόχους μας και πάμε για πρωτάθλημα, στόχος θα είναι και πάλι το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θα αλλάξει όμως τη ψυχολογία μας, τη δυναμική μας, θα δώσει ξανά ελπίδα στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, θα του φωνάξει “έλα κοντά, κάτι καλό γίνεται”. Θα του δείξει ότι αφήνουμε πίσω το κακό ξεκίνημα και βλέπουμε μπροστά. Κι όπου μας βγάλει.

Τα πιο πάνω βέβαια αφορούν μόνο την ομάδα μας. Αν το Αποέλ χάσει όμως, κερδίζει γενικά το πρωτάθλημα. Η διαφορά του πρώτου από τις άλλες ομάδες της τετράδας θα μειωθεί σε επίπεδα πολύ χαμηλά για την εποχή που διανύουμε. Ίσως έχουμε και αλλαγή φρουράς μάλιστα στην κορυφή. Το πρωτάθλημα γενικά θα αλλάξει όψη και θα αποκτήσει ενδιαφέρον. Το σημερινό αποτέλεσμα είναι ικανό να φέρει τα πάνω κάτω στο παγκύπριο πρωτάθλημα.