Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Για πού προορίζει ο Καϊάφας τον Γκουλόν;

Για πού προορίζει ο Καϊάφας τον Γκουλόν;

goullon


Η αξία του είναι αδιαμφισβήτητη, όπως και τα εκπληκτικά σωματικά προσόντα του. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως αν αποδειχθεί μέσω των ιατρικών εξετάσεων υγιής, ο Ερόλντ Γκουλόν, είναι μια σημαντική προσθήκη για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Έχει τις εμπειρίες και την ποιότητα να βοηθήσει την ομάδα μας, ενώ είναι και σε εξαιρετική ηλικία, στα 26.

Ανεξάρτητα πάντως από την αξία του, το γεγονός πως βρίσκεται κοντά στην ένταξη του στην ομάδα, προκάλεσε έκπληξη, μιας και η φυσική του θέση θεωρείται αμυντικό χαφ (σ.σ. έπαιξε φέτος και κεντρικός αμυντικός) και η ΟΜΟΝΟΙΑ έλεγε πως ψάχνει κεντρικό αμυντικό. Αναπόφευκτα ξέσπασαν συζητήσεις, με το ερώτημα που κυριαρχεί να είναι το προφανές: για που προορίζει τον Γκουλόν ο Καϊάφας για τον άξονα ή για το κέντρο της άμυνας; Η απάντηση είναι “και για τις δυο θέσεις”.

Ξεκινώντας από την άμυνα, ο κόουτς έψαχνε ένα Λεάντρο με μπόι κεντρικού αμυντικού. Με άλλα λόγια, έψαχνε ένα ποδοσφαιριστή από τον οποίο να μπορούν να ξεκινήσουν επιθέσεις από πίσω, αλλά ταυτόχρονα να αποτελεί “χάμερ” στα μαρκαρίσματα του. Οι περγαμηνές που συνοδεύουν τον Γκουλόν, λένε πως μπορεί να παίξει το ρόλο. Όσον αφορά τα χαφ, Οικονομίδης και Φυλακτού έδεσαν τον τελευταίο καιρό αρμονικά και έχουν προβάδισμα έναντι οποιουδήποτε στο χώρο. Υπάρχουν όμως πολλά παιχνίδια ακόμα, ο “Γιόγιο” έχει 3 κίτρινες και θα χρειαστούν λύσεις. Ο Γκουλόν θα παίζει όπου χρειάζεται και θεωρητικά (γιατί στο γήπεδο δεν είδαμε για να κρίνουμε ακόμα) μπορεί να αντεπεξέλθει.