Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η άλλη όψη του νομίσματος

Η άλλη όψη του νομίσματος

goulon


Στην Ζαβίσια το είχαν παράπονο, ότι ο Γκουλόν δεν τους έδωσε όσα μπορούσε. Τόνιζαν ότι είχε μεν τραυματισμό, αλλά μπορούσε να είχε επανέλθει πιο γρήγορα. Αντί τούτου, ο Γάλλος αμυντικός μέσος έκανε παράπονα για πόνους στην πλάτη και για αυτό δεν είχε πάρει συμμετοχή από τις αρχές Δεκεμβρίου.

Μια συνέντευξη που έδωσε όμως ο Γκουλόν σε μέσο της Πολωνίας, φανερώνει την άλλη όψη του νομίσματος. Ο ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πλέον, χαρακτήρισε τον πρόεδρο της πρώην ομάδας του “κλέφτη και ψεύτη”, τονίζοντας μάλιστα πως όλοι στην Πολωνία ξέρουν καλά ποιος είναι ο συγκεκριμένος κύριος. Γίνεται έτσι ξεκάθαρο ότι ο λόγος που δεν έπαιζε ο ποδοσφαιριστής ήταν επειδή τον ξεγέλασε ο πρόεδρος.

Ελπίζουμε ο Γκουλόν να καταφέρει να δείξει στο γήπεδο την αξία του, γιατί εκεί κρίνονται όλοι. Στις δηλώσεις που έκανε στη Πολωνία, μίλησε και για την ομάδα μας: “Είχα πρόταση από την Korona, αλλά προτίμησα την ΟΜΟΝΟΙΑ και την Κύπρο. Ποτέ δεν έχω όνειρα θέτω στόχους. Πήγα σ’ ένα καλύτερο σύλλογο και ανυπομονώ για τις νέες προκλήσεις εκεί.”