Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Ήττα το Αποέλ; ΕΝΣΤΑΣΗ

Ήττα το Αποέλ; ΕΝΣΤΑΣΗ

NS015393


Όταν ασχολείσαι με τον αθλητισμό γνωρίζεις πως κάποτε μπορεί να κερδίζεις, κάποτε να χάνεις ή και να έρθεις ισόπαλος(αυτό εξαρτάται από το άθλημα). Το πιο δύσκολο είναι να αποδέχεσαι την ήττα, δεν είναι το καλύτερο πράγμα όμως είναι μέσα στο παιχνίδι και κανείς δεν είναι ανίκητος, έτσι ξέρουμε εμείς τουλάχιστον παρακολουθώντας συνεχώς διάφορα αθλήματα ανά το παγκόσμιο. Μια ομάδα στην Κύπρο όμως, απ’ ότι φαίνεται δεν μπορεί να αποδεχτεί πως υπάρχει και η ήττα ως αποτέλεσμα, για αυτούς λοιπόν υπάρχει κάτι άλλο, τι είναι αυτό; Λέγεται ΈΝΣΤΑΣΗ. Είναι σύνηθες φαινόμενο για την συγκεκριμένη ομάδα με το πορτοκαλί χρώμα να κάνει ενστάσεις, που σκέφτονται να αντικαταστήσουν τους παίκτες με δικηγόρους.

Πιο κάτω σας δικαιολογούμαι το σκοπό αυτού του άρθρου αν και ακόμη να μην το κάναμε γνωρίζεται όλοι τι εστί Αποέλ και πόσες φορές προσπάθησε και πήρε παιχνίδι στα χαρτιά. Οι δικηγόροι τους έχουν περισσότερες “συμμετοχές” και από πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές τους!!!

Για να μπαίνουμε και στο ψητό λοιπόν. Βλέποντας στα δελτία των δικαστικών σωμάτων της ΚΟΠ και της ΚΟΚ προσέξαμε ότι το όνομα του Αποέλ αναφέρεται σε δύο ενστάσεις. Η μία για το Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Νέων U21 Α’ Κατηγορίας και για το Πρωτάθλημα Καλαθόσφαιρας Ανδρών Α’ Κατηγορίας.

Που λέτε, στους νέους κάτω των 21 ετών δέχθηκαν την ήττα από την Πάφο και δεν τους άρεσε, αφού πρέπει να μην ήταν στο… πρόγραμμα τους και δεν μπορούν να δεχτούν τέτοιο πράγμα.

*Παραπομπή από τον Γενικό Γραμματέα της ΚΟΠ της ένστασης του σωματείου ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας κατά του κύρους του αγώνα Πρωταθλήματος U21 A’ Κατηγορίας περιόδου 2014-2015 ΠΑΦΟΣ FC – ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας/03.12.2014. (Έκδοση Απόφασης).
Απόφαση: Η ένσταση του ΑΠΟΕΛ απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία από τη Δικαστική Επιτροπή. Η Δικαστική Επιτροπή θα εκδόσει τις επόμενες ημέρες το πλήρες κείμενο με το σκεπτικό της απόφασης.

Στην καλαθόσφαιρα δέχθηκαν τη δεύτερη τους φετινή ήττα και αμέσως να αμφισβητήσουν ολόκληρη την ομάδα του Κεραυνού για δικαίωμα συμμετοχής. Μάλλον προτιμούσαν να κατεβεί στο γήπεδο με την εφηβική του ομάδα ο Κεραυνός και δεν το έκανε.

Υπόθεση 48. Ένσταση του Σωματείου ΑΠΟΕΛ κατά του κύρους του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ-ΑΠΟΕΛ που διεξήχθη στις 14/01/2015 στα πλαίσια του πρωταθλήματος «ΟΠΑΠ» Α’ Κατηγορίας Ανδρών περιόδου 2014/2015, λόγω αντικανονικής συμμετοχής όλων των καλαθοσφαιριστών του Σωματείου ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ, ήτοι των Diggs (Αρ.Τ.9996), Χ’Κώστας (Αρ.Τ.9464), Johnson (Αρ.Τ.10649), Πηλαβάς (Αρ.Τ.6509), Μιχαήλ (Αρ.Τ.8562), Ανδρέου (Αρ.Τ.9965), Weeden (Αρ.Τ.10469), Παντούρης (Αρ.Τ.6737), Buggs (Αρ.Τ.9373), Bogavac (Αρ.Τ.10622), Θεοχαρίδης (Αρ.Τ.353), Damjanovic (Αρ.Τ.8347).

Ορίζεται για την ερχόμενη Πέμπτη για διευκρινήσεις και υποβολή γραπτών αγορεύσεων.