Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κτυπάει την πόρτα της εντεκάδας;

Κτυπάει την πόρτα της εντεκάδας;

andre-schembri-omonoia-goal


Μια επιπρόσθετη ποιοτική επιλογή θα έχει αυτή την εβδομάδα ο Κώστας Καϊάφας. Ο λόγος για τον Αντρέ Σκέμπρι, που προπονείται με την ομάδα από τις 27 Δεκεμβρίου, δεν είχε όμως δικαίωμα συμμετοχής κόντρα στην ΑΕΚ, αφού τα απαιτούμενα έγγραφα δεν είχαν φτάσει εγκαίρως. Το εμπόδιο ξεπεράστηκε και ο Μαλτέζος ετοιμάζεται να πιάσει το όπλο του.

Το ερώτημα είναι αν ο Καϊάφας θα τον ρίξει κατευθείαν εντεκάδα, ή αν θα προσπαθήσει να τον αξιοποιήσει από τον πάγκο. Από τη μια προέρχεται από μικρή απραξία (από αρχές Δεκεμβρίου), από την άλλη είναι ένας ποιοτικός παίκτης που μπορεί να αφομοιώσει άμεσα τον τρόπο παιχνιδιού τη ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Τίθεται επίσης θέμα για τη θέση στην οποία θα χρησιμοποιηθεί. Όλα συνέκλιναν πως ο Καϊάφας τον προόριζε για τα άκρα, η ίωση που ταλαιπωρεί τον Μίκαελ Ποτέ όμως, ίσως του ανοίξει την πόρτα της εντεκάδας για τη θέση του φορ.

Είτε παίξει αυτή την εβδομάδα είτε όχι, είναι βέβαιο πως η ΟΜΟΝΟΙΑ κτύπησε διάνα με την επανένταξη του Σκέμπρι στο ρόστερ. Η ομάδα μας είναι η μοναδική ομάδα που μπορεί με βεβαιότητα να θεωρήσει πως η μεταγραφική του Ιανουαρίου θα την ενισχύσει, αφού στην ομάδα μπήκαν δυο ποιοτικοί παίκτες, που δεν χρειάζονται χρόνο προσαρμογής, οι Σκέμπρι και Λεάντρο.