Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Καϊάφας: “Ικανοποιημένος από τις βάσεις, όχι τόσο από την εμφάνιση”

Καϊάφας: “Ικανοποιημένος από τις βάσεις, όχι τόσο από την εμφάνιση”

pod-karm (32


Ικανοποιημένος από τις βάσεις πρόκρισης, αλλά όχι τόσο από την απόδοση της ομάδας ο Κώστας Καϊάφας. Πιο κάτω τα όσα δήλωσε στη διάσκεψη τύπου.

Καϊάφας: Καλησπέρα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη. Νομίζω έχουμε βάλει τις βάσεις για τη πρόκριση. Ένα παιχνίδι που δεν ήταν καλό από μας σε ποιότητα και ρυθμό. Βρήκαμε βέβαια απέναντι μας μια ομάδα καλή που παρότι αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, αλλά βάλαμε τις βάσεις για τη πρόκριση. Συγχαρητήρια στη Καρμιώτισσα και καλή συνέχεια.

Όσον αφορά τον Απόλλωνα, είναι απλά ένα παιχνίδι σαν τα άλλα. Θέλουμε το κόσμο δίπλα μας και το μόνο που σκεφτόμαστε είναι η Κυριακή.

Ιωσηφίδης: Συγχαρητήρια στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ήταν το πρώτο παιχνίδι, παρότι ήταν στο ΓΣΠ και είχαμε μόνο σκοπό να παίξουμε χωρίς άγχος καλό ποδόσφαιρο. Προσπαθήσαμε να δείξουμε κι εμείς ότι αξίζουμε καλύτερης μεταχείρισης όσον αφορά τη προβολή. Όπως ξέρετε η δεύτερη κατηγορία δεν έχει τα μέσα της πρώτης και ήταν ευκαιρία για τους παίκτες μας. Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι, μπορούσαμε να πετυγχαίναμε κάποιο γκολ. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Βλέπουμε το πρωτάθλημα, έχουμε δύσκολο ματς με τον Άρη και μετά θα δούμε επαναληπτικό. Μετά το 2-0 τα πράγματα είναι δύσκολα.