Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μαργκάσα: “Να πάρουμε όσες πιο πολλές νίκες μπορούμε” (video)

Μαργκάσα: “Να πάρουμε όσες πιο πολλές νίκες μπορούμε” (video)

pod-apoel-derby103


Ο Ρενάτο Μαργκάσα ήταν ο φιλοξενούμενος της PrimeTel στο PostGame και αναφέρθηκε και στο μέλλον το δικό του αλλά και της ομάδας μας.

Για το αποτέλεσμα: Υπήρχε ισορροπία στο πρώτο ημίχρονο, είχε ευκαιρίες και το Αποέλ, στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, δυστυχώς δεν σκοράραμε άλλο ένα γκολ για να πάρουμε τη νίκη.

Για την απόδοση της ομάδας: Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, να πάρουμε όσες πιο πολλές νίκες μπορούμε. Χρειαζόμασταν λίγο χρόνο, είναι σημαντικό να συνεχίσει ο ίδιος κορμός στην ομάδα για να είμαστε καλύτεροι στο μέλλον.

Για τον κόσμο και τη συνέχεια: Μας έλειψε αυτή η ατμόσφαιρα, καταφέραμε να τους φέρουμε πίσω και αυτό είναι μία μεγάλη νίκη. Τους ζητώ να μας στηρίξουν και μαζί να προχωρήσουμε. Τώρα έχουμε την ΑΕΚ, με όλο το σεβασμό πάμε για τη νίκη. Στο 1-3 στη Λάρνακα έγινε το κλικ και η ομάδα ανέβηκε και με το ίδιο πνεύμα πρέπει να συνεχίσουμε.

Εάν θα είναι μαζί μας και τη νέα χρονιά: Τελειώνει το συμβόλαιο μου, θα γνωρίζουμε σε μεταγενέστερο χρόνο εάν θα συνεχίσω. Είμαι ευχαριστημένος εδώ όμως θα δούμε.