Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ψυχωμένη εμφάνιση, σπουδαίο διπλό

Ψυχωμένη εμφάνιση, σπουδαίο διπλό

pod-ael-tsirio-a-15-goal-leo


Με ψυχωμένη εμφάνιση, η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε σπουδαίο διπλό τη Λεμεσό αφού κέρδισε την ΑΕΛ με 0-1. Η ομάδα μας με έξυπνη τακτική ήταν καλύτερη σε όλο το 90λεπτο και έχασε ευκαιρίες και για για άλλα γκολ. Παρέμεινε έτσι στην 3η θέση, μειώνοντας την κορυφή από τη κορυφή στους 7.

Α’ ημίχρονο

Μόλις στο 1 η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε απίστευτη ευκαιρία και μάλιστα διπλή. Ο Φοφανά έκανε τη σέντρα, ο Γκαρσία έπιασε τη κεφαλιά, ο Φεκρούς απέκρουσε. Η μπάλα πήγε ξανά στο Γκαρσία που σούταρε, ο Μαροκινός όμως απέκρουσε εκ νέου. Στο 7′ ένα σουτ του Σακέρι κόντραρε στο Γκουλόν και έφυγε λίγο δίπλα από το δοκάρι του Γιωργαλλίδη. Στο 9 η ομάδα μας άνοιξε το σκορ. Ο Γκουλόν έκανε τη σέντρα, ο Γκαρσία την πρώτη κεφαλιά και ο Λεάντρο στο δεύτερο δοκάρι με δεύτερη κεφαλιά έκανε το 0-1! Δυο λεπτά μετά, μια κεφαλιά του Γκαρσία έφυγε άουτ. Ίδια κατάληξη είχε νέα κεφαλιά του Ρομπέρτο στο 30. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, παρότι οι δυο ομάδες είχαν κάποιες προϋποθέσεις, μεγάλη φάση δεν ήρθε και οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0.

Β’ ημίχρονο

Με μεγάλη διάθεση ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Στο 48′ ο Κυριάκου έβαλε την κόντρα πριν ο Καλό σουτάρει και στον αιφνιδιασμό η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε διπλή ευκαιρία. Ο Γκαρσία έκανε δυνατό σουτ που απέκρουσε με υπερένταση ο Φεγκρούς και στη συνέχεια ο Κιρμ έκανε κεφαλιά άουτ. Στο 55′ η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε νέα σπουδαία ευκαιρία. Ο Ράμος έβγαλε την ομάδα στον αιφνιδιασμό, έδωσε στο Γκαρσία που πλάσαρε στην κίνηση στο δοκάρι. Δυο λεπτά μετά, η ΑΕΛ έκανε τη δική της ευκαιρία, με σουτ του Καλό που έφυγε άουτ. Ίδια κατάληξη είχε και μια κεφαλιά του Μεντί στο 60′. Στο 73′  ο Μπεμπέ έκανε καλό τεχνικό σουτ, ο Γιωργαλλίδης όμως απέκρουσε σε κόρνερ.Στο 80′ ο Σκέμπρι έκανε σουτ από πλάγια θέση,ο Φεγκρούς όμως απέκρουσε σε κόρνερ. Μέχρι το τέλος δεν είχαμε μεγάλη φάση και η ΟΜΟΝΟΙΑ διαχειρίστηκε με άνεση το 0-1.

Συμπερασματικά

Με τόσες απουσίες και τέτοια ψυχολογία, ήθελε μεγάλα καρύδια, αλλά και έξυπνη τακτική για να έρθει το διπλό. Η ΟΜΟΝΟΑ τα είχε, πήρε δίκαιη νίκη και πάει τώρα να πάρει το αιώνιο ντέρμπι. Συγχαρητήρια σε όλους για το πάθος και την εμφάνιση.