Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Εκείνη η αλλαγή στο 30′

Εκείνη η αλλαγή στο 30′

pod-ano-omo118


Χειρότερη ΟΜΟΝΟΙΑ από αυτή του πρώτου μισάωρου, δεν είδαμε φέτος. Κάπου εκεί, ο Καϊάφας βλέποντας πως το πλάνο δεν βγήκε, δεν έκατσε να ξεροκεφαλιάζει και φώναξε τον Ρομπέρτο Γκαρσία. Εκτός από την αλλαγή, άλλαξε εσωτερικά θέση σε 4 ποδοσφαιριστές, τους Σκέμπρι, Ράμος, Μαργκάσα και Λεάντρο. Και η ΟΜΟΝΟΙΑ από ασχημόπαπο έγινε κύκνος.

Δεν είχε να κάνει με τον Χάρη Κυριάκου που βγήκε εκτός, καμία σχέση. Άλλωστε εκτός από την αντικατάσταση του ο Καϊάφας έκανε και πολλά άλλα, έμεινε στον αγώνα ο Ράμος αντί του Χάρη πολύ απλά γιατί είμαστε πίσω στο σκορ. Στο πρώτο ημίωρο δεν έβγαινε τίποτα σωστά και ο κόουτς διέγνωσε πως αυτό που έφταιγε, ήταν πως η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν κρατούσε καθόλου μπάλα. Πέρασε λοιπόν στον αγώνα τον Γκαρσία που είναι εξαιρετικός στην υποδοχή και το σπάσιμο της, πέρασε στα χαφ το Λεάντρο και το Μαργκάσα αριστερά, κερδίζοντας σε κράτημα, κι ας έχασε σε τρεξίματα. Ήταν σαν να άγγιξε με ραβδάκι την ομάδα μας, που επιβλήθηκε αυτόματα.

Το αποτέλεσμα δικαίωσε πλήρως τον Καϊάφα για τις δραστικές αλλαγές, έτσι ο κόουτς μας έδειξε άλλη μια πτυχή του προπονητικού χαρακτήρα του: απέδειξε ότι όταν κάτι δεν του βγει, δεν θα κάτσει να το στηρίζει ξεροκεφαλιάζοντας. Θα το αλλάξει, για το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.