Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Καϊάφας: “Οι παίκτες μου είναι πραγματικοί ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ” (videos)

Καϊάφας: “Οι παίκτες μου είναι πραγματικοί ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ” (videos)

diask.kai


Ικανοποιημένος με την ομάδα ο Κώστας Καϊάφας από το 25 και μετά. Ο κόουτς πάντως στάθηκε και στην υπερπροσπάθεια από την αρχή της χρονιάς χαρακτηρίζοντας τους παίκτες του πραγματικούς ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ.

Καϊάφας: Καλησπέρα. ξεκινήσαμε πολύ άσχημα. Πολύ ανοικτές γραμμές χωρίς πάθος σε ένα εκτός έδρας ντέρμπι που απαιτείται δύναμη, Η Ανόρθωση έβγαινε πολύ εύκολα και πολύ γρήγορα στη κόντρα και είχαμε προβλήματα. Μετά το 25λεπτο βρήκαμε τα αποθέματα και σιγά σιγά κάναμε το παιχνίδι μας. Ευτυχήσαμε να ισοφαρίσουμε, ευτυχίσαμε με ένα εύκολο γκολ να κάνουμε το 1-2 και μετά ελέγξαμε πλήρως. Έμοιαζε με το προηγούμενο ματς στο Παπαδόπουλος, είχαμε σήμερα όμως και τύχη. Καλή συνέχεια στην Ανόρθωση,. είναι πολύ καλή ομάδα με πολύ καλή κυκλοφορία.

Για την αλλαγή του Γκαρσία

Αλλάξαμε πολλά εκτός από το Γκαρσία, δεν έχει να κάνει με τις περασμένες εμφανίσεις. Βλέπουμε κάθε ματς διαφορετικά, έκρινα πως ο Γκαρσία μπορεί να μας βοηθήσει πολύ να κρατήσουμε τη μπάλα. Βοήθησε πάρα πολύ.

Για την προσπάθεια από την αρχή της χρονιάς

Θέλω να δώσω ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μου γιατί με τόσα προβλήματα είναι παίκτες και οπαδοί της ομάδας. Τους ευχαριστώ και είναι πραγματικοί ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ οι παίκτες μου.

Για τον Παναγή

Ο Παναγή είναι ένα νεαρό παιδί. Κρίναμε πως θα έφευγε ο Μορέιρα, από τη στιγμή που κάναμε αυτή τη κίνηση είμασταν σίγουροι πως ο Παναγή μπορεί να σταθεί επάξια κάτω από τα δοκάρια. Το μέλλον του ανήκει!

Πάους: Καλησπέρα και συγχαρητήρια στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Τα δυο ημίχρονα ήταν πολύ διαφορετικά. Στο πρώτο είμασταν πολύ καλύτεροι κάναμε πολλές ευκαιρίες. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πίεσε πολύ σε όλο το ματς όμως στο πρώτο ημίχρονο καταφέραμε να περάσουμε πολλές μπαλιές. Το πρόβλημα ήταν ότι δεχθήκαμε γκολ στο 46′ και ακολούθησαν διαφωνίες και διαπληκτισμοί. Οι παίκτες ήταν αναστατωμένοι, στο ημίχρονο είναι σημαντικό να μένουμε ήρεμοι για να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Τα δυο τελευταία γκολ ήταν πολύ εύκολα. Οι λύσεις ήταν καλές, οι πάσες ήταν λάθος και δώσαμε δυο γκολ. Μετά από αυτό η ΟΜΟΝΟΙΑ έλεγξε το παιχνίδι.