Home TOP NEWS “Προλαβαίνει ο Γκαρσία;”

“Προλαβαίνει ο Γκαρσία;”

kaz-ano-omo (221)


Η πιο συχνή ερώτηση που δεχόμαστε αυτές τις μέρες, είτε στα σχόλια μέσων κοινωνικής δικτύωσης, είτε μέσω email, είναι αν προλαβαίνει το αιώνιο ντέρμπι ο Ρομπέρτο Γκαρσία. Απάντηση για την ώρα δεν μπορούμε να δώσουμε, μόνο να παραπέμψουμε στην επίσημη ενημέρωση, που αναφέρει πως προπονήθηκε και σήμερα ατομικά. Θα μας πουν οι γιατροί αν προλαβαίνει, αλλά δεν είναι αυτός ο σκοπός του κομματιού.

Το Σεπτέμβριο όταν ο Καϊάφας ήθελε τον Ισπανό, αμφισβητήθηκε έντονα η επιλογή του. Με τον Μίκαελ Ποτέ να σκοράρει ακατάπαυστα και το Ρομπέρτο να μένει στο πάγκο, η μουρμούρα αυξήθηκε και έφτασε στο απόγειο της, όταν το τεχνικό τημ απέρριψε πρόταση της Σαλαμίνας για παραχώρηση του τον Ιανουάριο.

Η μοίρα τα έφερε με τέτοιο τρόπο, ο Ποτέ δυστυχώς τραυματίστηκε και έμεινε καιρό εκτός και ο Ρομπέρτο, έκανε ότι μπορούσε για να τον αναπληρώσει. Σαν τον Ποτέ, δεν σκόραρε, αλλά βοήθησε σε άλλους τομείς. Με αποτέλεσμα να τον θεωρούν όλοι μια καλή επιλογή ενόψει Αποέλ. Ο Ποτέ θα είναι βέβαια βασικός, όπως και ο Σκέμπρι στο φτερό, ξεκάθαρα όμως και ο Ρομπέρτο έχει να δώσει σε τέτοιο ματς.

Όλοι συμπαθούμε κάποιους παίκτες περισσότερο από τους άλλους. Οι προπονητές όμως, κάνουν τις επιλογές τους έχοντας όλα τα δεδομένα μπροστά τους και με βάση το τι μπορούν να τους δώσουν οι παίκτες. Ας έχουμε λοιπόν εμπιστοσύνη στο τεχνικό τημ.