Home TOP NEWS Έχει επιλογές, έχει διλήμματα

Έχει επιλογές, έχει διλήμματα

skempri


Με τις επιστροφές των Σκέμπρι, Ασσίς και Λομπιανίτσε, η ΟΜΟΝΟΙΑ γέμισε και ο Καϊάφας έχει πληθώρα επιλογών. Με τις επιλογές όμως, έρχονται και τα διλήμματα και ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σίγουρα πονοκεφαλιάζει για κάποιες θέσεις. Μακάρι πάντα οι πονοκέφαλοι του να αφορούν επιλογές και όχι ελλείψεις.

Καταρχάς ο Σκέμπρι μπορεί να παίξει τόσο στα φτερά όσο και στην κορυφή της επίθεσης. Στα φτερά έχει να ανταγωνιστεί τους Κιρμ και Φοφανά, δηλαδή τους χρυσούς σκόρερ κόντρα στην Ανόρθωση και στην επίθεση το Μίκαελ Ποτέ. Εκεί τον είχε ξεκινήσει ο Καϊάφας και κόντρα στο Αποέλ.

Όσον αφορά τον Ούτσα, μπορεί να τον δούμε σαν δεξί μπακ, ειδικά από τη στιγμή που ο Μάριος Δημητρίου ταλαιπωρείται από ίωση. Θα μπορούσε πάντως να παίξει και κεντρικός αμυντικός πλάι στο Ρούνιε και να απελευθερώσει το Λεάντρο. Ο οποίος με τη σειρά του θα απειλούσε σε τέτοια περίπτωση τόσο τον (εξαιρετικό στο τελευταίο ματς) Μαργκάσα, όσο και τον Ερόλ Γκουλόν στα χαφ!

Είναι σαφές πως ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα προβληματιστεί αρκετά πριν αποφασίσει. Όπως αναφέραμε όμως και στον πρόλογο, μακάρι να είναι πάντα τέτοια τα προβλήματα του.