Home TOP NEWS Να πάρει τη κατάσταση στα χέρια της

Να πάρει τη κατάσταση στα χέρια της

kaz-omo-ano-9-5-15-395


Το Σαββατοκύριακο ενδεχομένως να βγάλει πρωταθλητή, ενώ υπάρχει και η πιθανότητα να παραταθεί η αγωνία άλλη μια εβδομάδα. Ανεξάρτητα από το ποιος θα βγει πρωταθλητής όμως, η ΟΜΟΝΟΙΑ κάνει τη δική της μάχη για την Ευρώπη. Ο Απόλλωνας παίζει εκτός την Ανόρθωση, η ΑΕΚ εκτός το Αποέλ και η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να είναι έτοιμη να εκμεταλλευτεί τυχόν στραβοπάτημα τους.

Ανεξάρτητα από το ποιο θέλουμε να δούμε στο τέλος πρωταθλητή, ο δικός μας αγώνας είναι για την έξοδο στην Ευρώπη. Επιβάλλεται να κερδίσουμε τον Ερμή και να δούμε στο τέλος της αγωνιστικής που μας οδηγεί η νίκη. Το επαναλαμβάνουμε συνεχώς τις τελευταίες μέρες ότι πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι μας, γιατί είναι εύκολο να παρασυρθούμε εν μέσω συζητήσεων για το πρωτάθλημα αλλά και του προγραμματισμού για την επόμενη περίοδο.

Είτε στο τέλος αναδειχθεί πρωταθλητής ο Απόλλωνας, είτε το Αποέλ είτε η ΑΕΚ, η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να είναι στην Ευρώπη. Στρέφουμε λοιπόν το βλέμμα στον Ερμή που ανεξάρτητα από τον τρόπο που θα παραταχθεί στο ΓΣΠ, πρέπει να φύγει με σκυμμένο το κεφάλι.