Home TOP NEWS Μην δεχθείτε ούτε ένα “θα”

Μην δεχθείτε ούτε ένα “θα”

serafim-agis


Συνάντηση με την ηγεσία της ΚΟΠ θα έχει τη Δευτέρα ο πρόεδρο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Δώρος Σεραφείμ. Σε αυτήν θα συζητηθούν κυρίως οι κατηγορίες της ομάδας μας σε βάρος του Ομοσπονδιακού Τεχνικού Πάμπου Χριστοδούλου για παρενόχληση ποδοσφαιριστή μας, του Κωνσταντίνου Παναγή. Είμαστε πάντως βέβαιοι πως ο πρόεδρος της ΚΟΠ θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τη συνάντηση για να ανοίξει συζήτηση για άλλα θέματα.

Ως γνωστόν η ΟΜΟΝΟΙΑ εδώ και 3 εβδομάδες έχει άρει την εμπιστοσύνη της στην ομοσπονδία, μετά την σφαγιαστική διαιτησία στο ντέρμπι με το Αποέλ. Επίσης γνωστό είναι πως οι εξοργισμένες ομάδες με το Κουτσοκούμνη, διερευνούν πως μπορούν να απαλλαγούν από αυτόν. Συνήθως ο πρόεδρος της ΚΟΠ ξεγλιστράει από τέτοιες υποθέσεις τάζοντας διάφορα πράγματα. Και δεν αποκλείεται να κάνει το ίδιο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως δεν πρέπει να κάνει ούτε βήμα πίσω. Ούτε βήμα! Η άποψη μας είναι πως ευθύς εξαρχής δεν έπρεπε να κάνει καταγγελία σε μια ομοσπονδία που δεν εμπιστεύεται, αφού όμως ήθελε να συνεχίσει να σέβεται τις αρχές και τους θεσμούς καλώς. Από κει και πέρα, ο σύλλογος μας, ο μεγαλύτερος στην Κύπρο, πρέπει να μπει μπροστάρης στην προσπάθεια εξυγίανσης. Τη Δευτέρα λοιπόν, ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν πρέπει να δεχθεί ούτε και ένα “Θα”. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.