Home TOP NEWS Νούνο, σταμάτα, δεν είναι πια αστείο

Νούνο, σταμάτα, δεν είναι πια αστείο

kaz-omo-ermis-may-18-371


Ό,τι και να πεις για την αφεντιά του είναι λίγο.

Μία εβδομάδα έλειψε από τα γήπεδα και λες πέρασαν χρόνια ολόκληρα.

Η ηλικία απλά… λεπτομέρεια στο πλούσιο βιογραφικό του. Ο Νούνο Ασίς εβγαλε και χθες, με άνεση, 90 λεπτά και αν μπορούσε θα έπαιζε άλλα τόσα.

Του Γιώργου Σαζεΐδη, sentragoal.com.cy

Στην αρχή μπήκε κάπως χαλαρά στο παιχνίδι και έψαχνε τρόπους για να κάνει τη ζωή των συμπαιχτών του πιο εύκολη. Μία, δύο, τρεις, στην τέταρτη είπε να το πάρει πάνω του.

Στο 25΄ διασχίζει το μισό γήπεδο και αρχίζει τη φάση που θα τελειώνε ο Σκέμπρι για το 1-0. Στο 32΄ βάζει ξανά την πινελιά του για να πετύχει ο Κιρμ το 2-0 και στο 35΄ σκοράρει ο ίδιος το έκτο του φετινό γκολ.

Περιμένετε, όμως, δεν σταμάτησε εδώ! Στο 40΄ στρώνει στον Γκουλόν που πέτυχε με μακρινό σουτ το τέταρτο της ομάδας του και σε διάστημα 13 λεπτών η ΟΜΟΝΟΙΑ μετατρέπει το 0-0 σε 4-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν χαλάρωσε και αφού μετακινήθηκε ένα κλικ πιο πίσω στο γήπεδο, ως παρτενέρ του Οικονομίδη στην «καρδιά» της μεσαίας γραμμής, συνέχισε να κάνει ό,τι θέλει, ενώ λίγο έλειψε να σκοράρει και δεύτερο τέρμα.

Η αποθέωση που γνώρισε τη στιγμή που σκόραρε με το «Νούνο, Νούνο…» να δονεί την ατμόσφαιρα, δείγμα της αγάπης του κόσμου προς το πρόσωπο του για τις στιγμές μαγείας που απλόχερα του χαρίζει.