Home TOP NEWS Ο οργανωμένος και τα κομμάντο

Ο οργανωμένος και τα κομμάντο

nikolaidis (1)


Διαιτητής της χρονιάς, Χρίστος Νικολαΐδης. Δεν αντιλέμε, φέτος είχε και καλές διαιτησίες. Όταν όμως μιλάμε για την ίδια χρονιά που συνάδελφος του αποκαλύπτει πως έχει σύλληψη από την αστυνομία για μεταφορά επικίνδυνων αντικειμένων σε ματς της αγαπημένης του ομάδας Αποέλ, όταν ο ίδιος λέει ότι ΦΕΤΟΣ έκανε το χειρότερο ματς της καριέρας του στο (σύμπτωση σύμπτωση) Αποέλ-ΑΕΚ 4-4 όταν έσφαξε την ΑΕΚ, τι άλλο να πούμε; Ναι, είναι το ίδιο ματς που ο φακός το συλλαμβάνει να ακούει προσεκτικά τι του λέει ο Παπάζογλου μετά από σκληρό φάουλ του και δίνει κάρτα στον Αρτυματά που καμία σχέση δεν είχε με τη φάση. Ναι είναι το ίδιο ματς με το Fatality βγαλμένο από το Mortal Kombat του Αμορίν. Κορυφαίος λέμε..

nikolaidis (3)

Όσον αφορά τα δυο κομμάντο, τον Αθηνόδωρο και τον Αριστείδη, η ομάδα τους γνωστή. Ψάξτε και πόσες φορές τους κατάγγειλε η ΟΜΟΝΟΙΑ και θα καταλάβετε γιατί βγήκαν κορυφαίοι.

Γενικώς αν είχατε τσίππα, δεν θα βγάζατε φέτος κορυφαίους διαιτητές. Αλλά εσείς παπάδες, εσείς τατάδες.

υ.γ. Επαναλαμβάνουμε ότι ο Νικολαΐδης αν δει κανείς συνολικά το θέμα, μπορεί και να ήταν ο κορυφαίος. Όταν ανταγωνιστές σου είναι ο Σκάμπης, ο Βασιλάκης και ο ανεκδιήγητος Μασιάς, τότε δεν σημαίνει και κάτι η ανάδειξη. Ειδικά όταν προηγήθηκαν όσα αναφέραμε στην πρώτη παράγραφο.