Home TOP NEWS Στο χέρι του το επόμενο βήμα

Στο χέρι του το επόμενο βήμα

rousias


Ο Ονησίφορος Ρουσιάς ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ΟΜΟΝΟΙΑ κατόπιν θέλησης του ίδιου, αλλά και υπόδειξης του Κώστα Καϊάφα. Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πιστεύει στο ένστικτο του γκολ που έχει ο Όνη, βλέπει προοπτική, θεωρεί πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του. Σε ποιο βαθμό θα γίνει αυτό, εξαρτάται πρώτα από όλα από τον ίδιο τον Ονησίφορο.

Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι ο Ρουσιάς έχει το γκολ μέσα του. Μπορεί φέτος να πέτυχε μόνο ένα στο πρωτάθλημα (κρίσιμο πάντως), όμως έχει αποδείξει αρκετές φορές πως αν βρεθεί μπροστά στο τέρμα, θα σκοράρει. Εκείνο που πρέπει να κάνει τώρα είναι να αποδείξει στον προπονητή του πως μπορεί να τον εμπιστευτεί και σαν βασικό, γιατί αλλαγές μπήκε αρκετές φορές. Να του δείξει πως εξελίσσει συνεχώς το ταλέντο του και μπορεί να παίρνει παραπάνω λεπτά. Στα πόδια του είναι!

Τη νέα χρονιά, οι Κύπριοι παίκτες θα έχουν και πάλι πολύ σημαντικό ρόλο να επιτελέσουν. Ο Ρουσιάς ένα χρόνο πιο μεγάλος, πιο έμπειρος και πιο ώριμος πλέον, θέλει να κάνει το μεγάλο ξεπέταγμα στη καριέρα του. Του το ευχόμαστε!