Home TOP NEWS Ρουσιάς: «Αισθάνομαι πλέον πιο έτοιμος και πιο ώριμος»

Ρουσιάς: «Αισθάνομαι πλέον πιο έτοιμος και πιο ώριμος»

rousias


Μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με την ΟΜΟΝΟΙΑ, ο Ονησίφορος Ρουσιάς έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του σωματείου μας. Αναλυτικά όσα ανέφερε ο νεαρός Κύπριος ποδοσφαιριστής:

Ο 22χρονος επιθετικός ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας, μετά την υπογραφή των συμβολαίων: “Είμαι χαρούμενος που ανανέωσα τη συνεργασία μου με μία μεγάλη ομάδα, όπως η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ευχαριστώ θερμά το Διοικητικό Συμβούλιο και τον Προπονητή μου, που με εμπιστεύονται και που μου δίνουν την ευκαιρία να είμαι μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας”.

Ακόμη, ο Ονησίφορος Ρουσιάς σημείωσε ως προς την συνέχεια της παρουσίας του στην ομάδα μας: “Αυτό που υπόσχομαι είναι πως θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, όποτε αγωνίζομαι, έχοντας ως μεγαλύτερο μου στόχο να βοηθώ την ομάδα. Θα δουλέψω σκληρά, ούτως ώστε να παίρνω ακόμη περισσότερο χρόνο συμμετοχής και σταδιακά να καθιερωθώ στην ομάδα”.

Όσο για τη μέχρι στιγμής παρουσία του, επεσήμανε: “Τα 2.5 χρόνια που είμαι στην ομάδα ήταν ιδιαίτερα σημαντικά για εμένα. Απέκτησα την εμπειρία από την καθημερινή τριβή σε μία μεγάλη ομάδα, κάτι που προηγουμένως δεν είχα. Βέβαια, θα ήταν ακόμη καλύτερα αυτά τα χρόνια, εάν ερχόταν κάποιος τίτλος ή είσοδος σε Ευρωπαϊκό όμιλο”.

Αναφορικά με το τι άλλαξε στο χρονικό διάστημα που είναι ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, είπε: “Αισθάνομαι πλέον πιο έτοιμος και πιο ώριμος, τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά, για να μπορέσω να προσφέρω αυτά που θέλω. Έχει διαμορφωθεί ο χαρακτήρας μας, μέσω της πίεσης που υπάρχει για πρωταγωνιστική πορεία, κάτι που κρίνω ως ιδιαίτερα σημαντικό”.

Κλείνοντας, ο Ονησίφορος Ρουσιάς έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: “Θα ήθελα να ζητήσω από τον κόσμο να μείνει δίπλα στην ομάδα, όπως συγκινητικά κάνει όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Η βοήθεια που μας προσφέρει είναι απίστευτα μεγάλη. Επίσης, είναι σημαντικό ο κόσμος να στηρίζει τον κάθε ποδοσφαιριστή, τόσο στα εύκολα και όσο και στα δύσκολα. Να είναι βέβαιος πως όλοι οι ποδοσφαιριστές προσπαθούμε για το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ”.